Idehoztak nekem egy tacskó keverék kutyit, mert már nem tudták megtartani barátnömék. Bővebb lent. Mi tegyek?

Eltitkolni nem fogod tudni.. egy kis kutya még örökmozgó. Ha már felnőtt...hát akkor sem. :) Ahhoz valami iszonyat nagy háznak kell lennie, hogy esélyed legyen eltitkolni.
A legjobb ha elmondod neki ha meg akarod tartani, érvelsz mellette, hátha megengedik. Ha viszont amugy sem akarod megtartani, akkor beszéld meg szüleiddel, hogy amíg nem találtok neki gazdit, addig hagy maradjon. Vagy vidd vissza azokhoz akik oda adták neked, hogy találjanak neki más gazdit.

Akkor, ha úgyis befogadtátok volna, csak előbb hozták ezekszerint a telelés miatt, abból nem lesz semmi baj. Mondd azt anyukádnak, hogy téged is váratlanul ért, és tudod hogy még várni akart vele, de elhozták a barátnődék mert mennek el. Biztosan nem fogja ki rakni az utcára emiatt anyukád.
Én biztos úgy csinálnám, hogy becsomagolnám egy kis sálba a kutyit, felvenném és úgy mennék oda hozzá, hogy "Nééézd, most nem cuki?? hamarabb hozták bnőmék, mert mennek el, de ugye milyen arii?:)" és nyújtanád felé. Nincs szíve, ha nem simogatja meg, és akkor már nem tud dühös lenni:)

Jobb, ha elmondod, mintsem ők találjanak rá. Akkor csak te jönnél ki rosszul, hogy titkoltad.
Beszélj velük, hogy nem tudták hova tenni akiknél volt, kint meg amúgy is hideg van és egyébként sem kéne utcára rakni a kutyust. :(
Nekem is volt anno vitám, hogy anya nem akart kutyát... én meg beállítottam vele. :D Pontosabban tesóm és én. Másnapra anya is tök cukinak tartotta a kutyát. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!