Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Téveszme volt a Holdutazás?

Téveszme volt a Holdutazás?

Figyelt kérdés

Zoltánkvantumfizikus kérdése :

Érdekes kérdés és még megválaszolatlan, miszerint a holdraszállás megtőrtént csupán a felvételek amiket leadtak a televízióban hamisak vagy pedig az egész úgy ahogyan volt téveszme.

Nem írok túl sokat, hogy legyen kedvetek elolvasni és töpprengeni. Helyettem beszéljenek más források is.

[link]

[link]

Itt részletesek az aggályok ; hogy a fényszóródás értelmében alakul ki ilyen fényviszon, hogy a háttér kevésbé fényes mint ahol az "űrhajós" áll és ugye tudjuk, hogy fényszóródás csak légkőrben van és a holdnak nincsen légköre :-D. Az árnyékok sem stimmelnek és a hajszálkereszt is kilóg. Ott van a C betű a papírmasé holdkövön. Még a TV2 aktívjában szereplő NASA-s csillagász is elismerte, hogy a fényviszonyokkal sem stimmel valami.

Két elmélet körvonalazódik :

1 - Volt holdraszállás, csupán az ottlévő vagy a belsejében élő földönkívüliek miatt, amik természetesen látsazódtak az eredeti felvételeken, nem adhatták le az eredeti adást, csupán egy korábbi megrendezett felvételt, amit a földön dobtak össze. Ezért jártak olyan keveset a Holdra a későbbiekben.

2 - Nem volt semmilyen holdutazás sem. Az egész az elejétől a végéis egy tudatos félrevezetés volt, hogy kapjon a NASA pénzt a kutatásokhoz és vagy figyelemelterelés a politikai vagy egyéb társadalmi viszályokról. Ez esetben az a tükör amit a szkeptikusok bizonyítéknak vélnek a holdon, csupán egy szondával ledobva került oda.

Elárulom. Jómagam nem tudom melyik eshetőség a valóságos. Kíváncsi vagyok és szeretném, ha megosztanátok nézeteiteket. Vajon mi az igaz ?

2013. jún. 11. 21:01
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
Mikor megláttam, hogy ez csak Zoltánkvantumtroll kérdése, akkor már el se olvastam. Próbálj meg kevesebb szöveget írni, több fantáziával, mert így a kutya nem fogja elolvasni. Ráadásul nem is humoros a trollkodásod. Van még mit fejlődnöd.
2013. jún. 19. 16:30
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes, egyik összeesküvés-elméletben azt olvasom, hogy nem volt Holdra szállás, mert fejletlen volt a technológia, a másikban meg azt, hogy már rég a Marson is császkáltunk. Arról nem is beszélve, hogy már milyen régen volt számítógép, amivel emberi elméket lehetett programozni. Annyira unalmas ez a sok összeesküvés-elmélet, hogy már csak muldörügynök veszi komolyan. :) Ha igazából létezik összeesküvés-elmélet, aminek az a célja, hogy az emberi elmét manipulálják, és rabszolgasorsba döntsék, akkor annak egyik eszköze nem más, mint az összeesküvés-elmélet terjesztése. Mégpedig azért, mert ha igazak lennének, akkor jól álcáznák, vagy nem álcáznák, hisz minek: nincs lehetőségünk lázadni. A negatív gondolatok viszont rontják az ellenálló képességünket, és csak pánikolunk össze-vissza, ellenségképeket vizionálunk, magunkat és egymást nyírjuk ki, míg az "idegen harmadik" jót röhög a markában, és azt mondja, hogy egyik golyóért sem kár, amit egymásra vesztegetünk. :)
2013. júl. 1. 00:36
 23/23 anonim ***** válasza:
Idd meg a söröd, és húzd fel a slicced. Nem mindegy, hogy voltak-e már emberek a Holdon, vagy sem?! Számít ez nekünk?
2013. júl. 4. 15:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!