Téveszme volt a Holdutazás?
Zoltánkvantumfizikus kérdése :
Érdekes kérdés és még megválaszolatlan, miszerint a holdraszállás megtőrtént csupán a felvételek amiket leadtak a televízióban hamisak vagy pedig az egész úgy ahogyan volt téveszme.
Nem írok túl sokat, hogy legyen kedvetek elolvasni és töpprengeni. Helyettem beszéljenek más források is.
Itt részletesek az aggályok ; hogy a fényszóródás értelmében alakul ki ilyen fényviszon, hogy a háttér kevésbé fényes mint ahol az "űrhajós" áll és ugye tudjuk, hogy fényszóródás csak légkőrben van és a holdnak nincsen légköre :-D. Az árnyékok sem stimmelnek és a hajszálkereszt is kilóg. Ott van a C betű a papírmasé holdkövön. Még a TV2 aktívjában szereplő NASA-s csillagász is elismerte, hogy a fényviszonyokkal sem stimmel valami.
Két elmélet körvonalazódik :
1 - Volt holdraszállás, csupán az ottlévő vagy a belsejében élő földönkívüliek miatt, amik természetesen látsazódtak az eredeti felvételeken, nem adhatták le az eredeti adást, csupán egy korábbi megrendezett felvételt, amit a földön dobtak össze. Ezért jártak olyan keveset a Holdra a későbbiekben.
2 - Nem volt semmilyen holdutazás sem. Az egész az elejétől a végéis egy tudatos félrevezetés volt, hogy kapjon a NASA pénzt a kutatásokhoz és vagy figyelemelterelés a politikai vagy egyéb társadalmi viszályokról. Ez esetben az a tükör amit a szkeptikusok bizonyítéknak vélnek a holdon, csupán egy szondával ledobva került oda.
Elárulom. Jómagam nem tudom melyik eshetőség a valóságos. Kíváncsi vagyok és szeretném, ha megosztanátok nézeteiteket. Vajon mi az igaz ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!