Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mik vagyunk mi?

Mik vagyunk mi?

Figyelt kérdés

Akinek már sikerült lecsendesítenie elméjét, az tudja, hogy ő maga a végtelen lehetőség.

Aki ezek után magába nézett rendeset tudja, hogy ő maga a figyelő, aki megteremti a valóságot a végtelen lehetőségből.

Aki meditált már, tudja, hogy ő maga a tér ami lehetővé teszi, hogy ez a test létezzen.

Aki elgondolkodott már mi az az idő, tudja, hogy ő maga az idő (tér).

Abban pedig mindenki egyetért, hogy a teste is az övé.

A mindenség lennénk? Alfa és Omega? A semmi ami a csend, de a benne lakozó minden?

2013. máj. 31. 05:49
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Gondolhattam volna amúgy, hogy 90% nem lesz képes érdemben válaszolni, csak személyeskedni, meg böfögni...

Azt nem értem miért írkálnak olyanok ide, akik nem is foglalkoznak spirituális dolgokkal minimális szinten sem?

2013. jún. 1. 04:48
 12/14 anonim ***** válasza:

Én vagyok Isten. Mert Én parancsolok magamnak és azt teszem amit Én érzek.

A tér az maga a idő és a téridő mink vagyunk

2013. jún. 1. 05:27
 13/14 Szepfiu84 válasza:

Erdekes kerdes!

Egy dolog biztos, hogy nagyon is kozunk van a vilagmindenseghez. De En ugy erzem, hogy az emberi faj le lett butitva, valamint jol ossze lett zavarva, folyamatosan mossak az agyunkat! Sokkak tovabb kellene tartanunk.

Szerintem rabok vagyunk!

2016. szept. 28. 20:54
 14/14 anonim válasza:
A baj az hogy azt várod el amit te akarsz hallani, azt pedig teljes mértékben elutasítod amit a másik mond. Ilyen alapon semmi értelme válaszolni mert magasból teszel a válaszainkra, ami nem egyezik a te gondolkodásmódoddal
2016. nov. 29. 08:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!