Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mik vagyunk mi?

Mik vagyunk mi?

Figyelt kérdés

Akinek már sikerült lecsendesítenie elméjét, az tudja, hogy ő maga a végtelen lehetőség.

Aki ezek után magába nézett rendeset tudja, hogy ő maga a figyelő, aki megteremti a valóságot a végtelen lehetőségből.

Aki meditált már, tudja, hogy ő maga a tér ami lehetővé teszi, hogy ez a test létezzen.

Aki elgondolkodott már mi az az idő, tudja, hogy ő maga az idő (tér).

Abban pedig mindenki egyetért, hogy a teste is az övé.

A mindenség lennénk? Alfa és Omega? A semmi ami a csend, de a benne lakozó minden?

2013. máj. 31. 05:49
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
43%

"Aki elgondolkodott már mi az az idő, tudja, hogy ő maga az idő (tér).

Így van ! Téridőkvagyunk.

2013. máj. 31. 06:29
 2/14 A kérdező kommentje:

Elfelejtettem oda írni, hogy fogyatékosok ne írjanak, ugye? :|

Használnád kicsit az agyad, tudnád te is, hogy az idő maga a mozgás a térben, na és ki mozgatja a tested, ha nem te? :O

O te jó isten

2013. máj. 31. 06:35
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Isten a képmására teremtette az embert.Isten a mindenség, szóval mi a mindenség képmása vagyunk.A mindenség a kozmosz, mi vagyunk a mikrokozmosz, ugyan az játszódik le bennünk, ami az univerzumban, csak sokkal kissebb szinten. ( Isten alatt nem a keresztény istent értem, mindenki azt ért, amit szeretne. )
2013. máj. 31. 06:43
 4/14 anonim ***** válasza:
Aki pedig ezek után még gondolkodik egy kicsit, az nem hagyja, hogy a tapasztalatok illúziói megvakítsák és nem hajtogat majd olyasmiket, hogy "ő teremti a világot a végtelen lehetőségből), meg hogy "ő maga az idő (tér)".
2013. máj. 31. 08:32
 5/14 A kérdező kommentje:

Pont a nagy gondolkodásod taszít illúzióba...

Nem kezdek el vitatkozni veled, lesz aki érteni fogja miről írtam, meg lesznek akik nem. Az utolsók, mint pl. te azt fogják hinni, hogy hülyeséget beszélek, meg hogy assetommijazatér, de előre szólok ezeknek az embereknek, hogy felesleges a fáradtságuk, nem tudnak megsérteni egy minimális szinten sem, és az aktuális felsőbb rendüség érzésért most sajnos máshova kell, hogy forduljanak.

Akkor megkérnék mindenkit még egyszer, hogy ne az általános hülyeséget tolják ide, köszönöm.

2013. máj. 31. 08:53
 6/14 anonim ***** válasza:
Ezen én is el szoktam gondolkodni, főleg amikor az Ezotéria topikban vagyok. Vajon tényleg távolról a rokonaim ők? Sőt még furcsább gondolataim szoktak lenni, vajon egy fajból származunk, vagy valami beteges mutáció hasonlatossá tett bennünket? ;)
2013. máj. 31. 10:36
 7/14 anonim ***** válasza:
A Harcosok Klubjából van erre egy jó kis idézet : "Bohóckodó ganajkupacok vagyunk a világban"
2013. máj. 31. 10:54
 8/14 anonim ***** válasza:
Az ember elég korlátolt lény ahhoz, hogy a mindenség lehessen.
2013. máj. 31. 16:13
 9/14 anonim ***** válasza:
Mármegintez, ne magadból indulj ki.
2013. máj. 31. 16:22
 10/14 anonim ***** válasza:

Nagyon szépen leírtad!

Mi magunk vagyunk , pontosabban a magam számára én magam vagyok:

az elrejtett titok,

az út, az igazság és az élet (forrás(a)),

a potenciák tárháza mögötti teremtő,

a bálványistenek (=nagy világvallások istenei) mögötti isten.

Ennyi és ettől tovább nincsen.

2013. jún. 1. 00:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!