Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Vonzás törvénye. Most akkor...

Vonzás törvénye. Most akkor az van, hogy eddig is ezt alkalmaztam, csak tudtomon kívül? (lent)

Figyelt kérdés

Se veled, se nélküled kapcsolatom van valakivel. Szakítunk, kibékülünk, szakítunk, már évek óta megy ez. És azt a törvényszerűséget vettem észre a dologban, hogy ha elküldött, utána mindig akkor keresett meg, amikor én már kezdtem belenyugodni a dologba. Vagyis gondoltam rá sokat, hogy szeretném visszakapni, de nem akartam görcsösen, elengedtem a vágyat és elfogadtam az adott helyzetet. És amint ez megtörtént, bumm, megkeresett azzal hogy újra akarja kezdeni.

Szerintetek?

2013. máj. 17. 12:18
 1/9 anonim ***** válasza:
19%
Nem létezik vonzás törvénye...
2013. máj. 17. 12:56
 2/9 anonim ***** válasza:
Ez csak sima vadászösztön a pasi részéről. Nem akarja, hogy a másé legyél (de neki se kellesz igazán)
2013. máj. 17. 13:10
 3/9 anonim válasza:
60%
A vonzás törvényét tudni kell használni.Valakinek megy valakinek nem.Lehet,hogy egy gyerek egy XBOX360-at kér csak azon jár az esze akkor nem jön össze.Azt el kell felejteni és egyszer csak megtörténik.(De rosszat senkinek ne kívánjatok,mert veletek fog megtörténni)
2013. máj. 17. 17:45
 4/9 anonim ***** válasza:

"Azt el kell felejteni és egyszer csak megtörténik."

Vagy nem, de akkor már tök mindegy mert már el felejtetted hogy akartad. Ez pusztán a be nem teljesült vágyak okozta sóvárgás legyőzése. Nincs benne semmi vonzás törvénye... Teljesen természetes dolgokba akarjátok bele magyarázni ezt a vonzás törvénye hókusz-pókuszt...

2013. máj. 17. 18:10
 5/9 anonim válasza:
Én hiszek a vonzás törvényében és volt is rá példa hogy bevált. Megsúgok vlmit...aki nem hisz benne és megsem próbálja alkalmazni az sosem lesz sikeres..nekem is olyasmiket mondtak erre amiket itt mondtak a többiek..meg h én csak álmodozom meg ilyesmik de ez nem igaz h vlmit nagyon akarsz és pozitivan gondolsz rá, elképzeled h a másik fél veled van és boldogok vagytok együtt és semmi negativ gondolat nem jön közbe akkor sikerülhet. Elmondom az én történetemet. 5 éve szerelmes vagyok egy srácba. Jártunk 2 hetet és szakitott velem én annyira megszerettem h továbbra is vele akartam lenni de ekkor még nem ismertem a vonzás törvényét. 3 évig nem is beszéltünk. Majd egyszer véletlenül összefutottunk és elkezdtünk beszélgetni baromkodni mintha akkor ismertük volna meg egymást ő 1 hétre rá azt mondta újrakezdené velem..itt elszurtam mindent mert időt kértem mert akkor mentem ki egy hosszútávú kapcsolatból ő nem várt és mondta h akkor hagyjuk a fenébe nagyon sokat veszekedtünk utána de én folyamatosan kerestem h helyrehozzam de nem adott rá alkalmat. Meging nem beszéltünk 8-9 hónapig és ujra megkeresett beszélgettünk stb. És ez ugyan az amit mondtál h amikor teljes mértékben elfogadtam azt h soha semmi nem lesz köztünk akkor keresett meg..a vonzás törvényét kb 2 hónapja ismertem meg a használatát meg mindent (ajánlom a titok című filmet!). Azóta használom és újra megkeresett és találkozni is akart velem találkoztunk többször is és nagyon jól elvagyunk. Volt h nem keresett egy nap és este lefekvéskor arra gondoltam h ír nekem és másnap írt is találkoztunk is...szóval működik csak hinni kell benne türelmesnek kell lenni és semmi negativra nem szabad gondolni. Még nem vagyunk egy pár de látom h alakul a dolog mert ő keres engem és nem én őt!:) Sok sikert neked is az alkalmazásához!:)
2013. máj. 30. 20:54
 6/9 anonim ***** válasza:
Előző, amit az irományod elején magyaráztál az nem "vonzás törvénye" hanem pszichológia...
2013. máj. 30. 21:13
 7/9 anonim ***** válasza:

Sztem ugy van, ahogy irtad: a kerdesben feltett is igaz, es a magyarazatban is, ugy van.

De vannak itt "okosok", akik szerint "A vonzás törvényét tudni kell használni". Sztem nem kell tudni hasznalni, megtörtenik az magatol is. :)) (Bar elöfordulhat, h aki ezt irta, ö is igy gondolja, csak megis mashogy erthetö ez.)

Abraham-Hicks alapjan: "A Vonzás Törvénye soha nem segít ki a bajból. Amit tesz, az annyi, hogy felnagyítja, és tapasztalatod körébe vonzza a domináns gondolataidnak/érzéseidnek megfelelő körülményeket. Mivel mindenható Univerzális Törvényről beszélünk, ezért mindig következetes, nincsenek kivételezettjei és nem is szúr ki soha senkivel - mindenkinél ugyanúgy működik. Egy állandó természeti erő ez."

2013. dec. 27. 14:05
 8/9 anonim ***** válasza:

Aki sikeres, az erre ráfogja, hogy na ezért sikeres,

aki meg nem, arra meg ráfogják hogy azért nem, mert rosszul meditál.

Én 10 éve gondolok, meg álmodok arról hogy összejön kapcsolat olyan csajjal akibe szerelmes lehetnék, és nem sikerül.

Az aki tetszik az mindig elutasít, aki nem utasítana el, azok mindig éppen nem az én eseteim.

2014. ápr. 6. 14:45
 9/9 anonim válasza:
Ajánlom mindenkinek a Secret azaz a Titok című filmet, ez bizonyítja a vonzás törvényét. Sőt, még mást is leleplez.
2014. dec. 29. 00:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!