Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Az atomokban galaxisok,...

Az atomokban galaxisok, emberek lehetnek?

Figyelt kérdés

Közismert, hogy a világegyetem nagyléptékű alakzatai galaxisok, szuperhalmazok ugyanolyan arányokat mutatnak mint a mikrostruktúrák. Az atom belsejében az arányok azonosak a naprendszerével. Az agysejtek a szuperhalmazokkal rokonok alkban.

ezt olvassátok el ! Így érthetőbbé válik.

[link]

Igaz lehet ? Vajon ha valóban tovább bontjuk az elektronokat akkor azokban is emberek élnek ? Persze itt nem olyan biológiai egyedekre gondolok mint mi vagyunk, hanem sokkal kisebb élőlényekre tudattal

2013. máj. 10. 16:30
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
59%

Az atomot felépítő egységeket továbbontva energia szálakat, vagy húrokat kapunk amik a rezgésük frekvenciájához képest hozzák létre az anyagot.

Húrelmélet, részben már bizonyítottál is.

2013. máj. 10. 16:51
 2/25 anonim ***** válasza:
65%
Egyébként a kérdésed alapból értelmetlen is, mivel az atomnál kisebb kvantumi szinten nem létezik az fizika ami a mi világunkat irányítja.
2013. máj. 10. 16:53
 3/25 A kérdező kommentje:

Hurelmélet tévedhetetlen ?

Mert szerintem nem !

hurelmélet : Én 1-1.

"mivel az atomnál kisebb kvantumi szinten nem létezik az fizika ami a mi világunkat irányítja."

Most írtad, hogy fizikailag igazolták !? Szoktál Te gondolkodni vagy csak elfogadod tényszerűen amit olvasol ? :-D

2013. máj. 10. 17:02
 4/25 anonim ***** válasza:
65%

Igen, szoktam gondolkodni. Pont ezért képtelenség egy olyan rendszer létezése kvantum szinten mint pl a mi naprendszerünk, mivel ott nincsenek meg azok a fizikai törvények amik itt megvannak és összetartják a rendszert.

Amúgy mit "pont most írtam le"? Olvasd el még 1x ha nem érted.

2013. máj. 10. 17:06
 5/25 anonim ***** válasza:
61%

A húrelméletet szerinted úgy találták ki a fizikusok hogy álmodozva leírták egy papírra hogy "milyen jó is ez"?

Mert a te kérdésed kb ilyen álmodozás, semmi alapja nincs onnantól kezdve hogy az atom szerkezete hasonlít egy naprendszerhez. Azért csak hasonlít mert pl az elektronok nem egy adott pályán mozognak az atommag körül, hanem ide-oda ugrálva hol el, hol feltűnnek körülötte.

2013. máj. 10. 17:10
 6/25 anonim ***** válasza:
36%

* pl a Neutronok/protonok nem egy adott pályán mozognak az atommag körül, hanem ide-oda ugrálva hol el, hol feltűnnek körülötte.

Bocs az elírásért, az elektronok nem így viselkednek.

2013. máj. 10. 17:17
 7/25 A kérdező kommentje:

Azért bátórkodtam felvetni a logikai gondolkodást, mivel előbb azt írtad, miszerint "Az atomot felépítő egységeket továbbontva energia szálakat, vagy húrokat kapunk " utána azzal folytattad, hogy "az atomnál kisebb kvantumi szinten nem létezik az fizika ami a mi világunkat irányítja."

Remélem értetted, ha nem akkor tárgytalan tovább vitázni logikai felkészültséged híján. :-)

Még a fizikai ismereted más tészta ! Ha azt írod, hogy fizikailag kimutatták hogy ott mi van és utána azzal folytatod, hogy atomnál kisebb fizika nem is létezik, sztem hagyjuk.

A hurelmélet a nevében is benne foglaltatik, hogy ELMÉLET !! Nem kísérlet, hanem elmélet, ergó maga az egész nem bizonyított. Remélem érted. :-D

Igen. Sok tudós papíron levezetett dolgokat, ha meglesed a linket, benne van, hogy számóltak 10,11 de 26 dimenziót is !!!!! Lehet emelni neked is rá.

Sokan azt hiszik, hogy a papíron megalkotott elméletek, milyen magasztos dolgok, közben csak számolás az egész és fontzos tundi, hogy a kezdő feltételeknek eleget tevő egyenletek, csak annak a tartományában adnak eredményt, amiben az egyenletek spektrumát felírták. Pl Newtoni egyenletekel soha az életben nem fogsz 3 dimenziósnál nagyobb univerzumot kapni, mert ez a kiinduló peremfeltétel.

Ha már ott tartunk, hogy mi van az elektronban. Meg a húrokban. A Planck egységnél kisebb tartományban tudsz mérni ??? Mert szerintem a mérési berendezésed érzékenységi tartománya eleve nagyobb. Ahhhaa !!

Heisenberg reláció.

KOMOLY VÁLASZOKAT VÁROK !

2013. máj. 10. 17:26
 8/25 anonim ***** válasza:
60%

"Még a fizikai ismereted más tészta ! Ha azt írod, hogy fizikailag kimutatták hogy ott mi van és utána azzal folytatod, hogy atomnál kisebb fizika nem is létezik, sztem hagyjuk. "

Ilyet írtam hogy az "atomnál kisebb fizika nem létezik"?

Miért ne létezne?? Kvantumfizikának hívják. Az hogy kvantumszinten más fizika érvényesül miért zárná ki a húrok létezését és a húrelméletet?

2013. máj. 10. 17:33
 9/25 anonim ***** válasza:
51%

Amire ki akarok lyukadni az egyébként 2 tény:

-Kvantumszinten nem érvényesülnek azok a fizikai törvények amik létrehozták és összetartják az univerzumunkat.

-Azaz nem létezhet egy olyan rendszer sem mint a mi univerzumunk ahol mi emberek élünk, nemhogy emberek.

2013. máj. 10. 17:38
 10/25 anonim ***** válasza:
96%

"Hurelmélet tévedhetetlen ?

Mert szerintem nem !

hurelmélet : Én 1-1. "

Aztamindenit, ez aztán az érvelés a húrelmélet ellen! XDD

A KOMOLY VÁLASZOKAT amiket vársz azokat már megkaptad feljebb, Digo teljesen jól vázolta fel a helyzetet.

2013. máj. 10. 17:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!