Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ki valójában Mihály arkangyal?

Ki valójában Mihály arkangyal?

Figyelt kérdés
Nagyon sok mindent olvastam, és már kicsit összezavarodtam, de mivel hasonló témában írnék (nem szakkönyvet, de nem akarok hatalmas hibákat véteni), ezért szeretnék tisztán látni. Vannak akik az első lényként említik, akit Isten megteremtett, mások Jézussal azonosítják, így valamilyen szinten istennel is. A nevének elvileg a jelentése Ki olyan, mint Isten? de volt aki azt írta, ez kijelentésként is értelmezhető (Aki olyan mint isten) . Nem akarok itt vallásháborúkat, csak az igazságot szeretném tudni, remélem lesz valaki, vagy többen is, akik tudnak segíteni!

2013. ápr. 27. 20:17
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Pontosabban Szent Mihaly Arkangyal ugyebar...Mert ha nem szent akkir sz nek is Mihaly, hanem Michael Arkangyal.

Egyebkent O a mennyei seregek vezere,es tole lehet tisztitast kerni a lakasodra is stb stb...

2013. jún. 16. 10:37
 22/24 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó néhány helyen nem igazán értettem az írásod, de azt hiszem te az ezoterikus megközelítésről beszélsz
2013. jún. 22. 23:16
 23/24 anonim ***** válasza:

Jézus nem teremtmény!!

Így nem lehet Mihály...

2014. márc. 15. 02:24
 24/24 anonim ***** válasza:
Akkor miért írja róla a Biblia, hogy "ő az elsőszülött minden teremtmény közül"?
2014. márc. 15. 10:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!