Mit tegyek energiavámpír a főnököm?
Ketten dolgozunk egy üzletben, a főnököm és én.
A főnököm /nő/ teljesen leszívja az energiámat.
Folyton csak magáról beszél, az unalmas életéről, a betegségeiről.
Sajnos vannak olyan órák, amikor nem jönnek a vevők, olyankor nincs mit csinálni és csak mondja és mondja a magáét és én csak bólogatok és nem tudok ellene tenni semmit.
"Mondd meg neki, hogy az EZO TV-ből kérjen energiát, és ne a tiédet szívja."
Miért kell képtelenséget állítani? Mire jó?
Az a baj, hogy én soha nem kérdezek tőle vagy róla semmit, ennek ellenére 1 hét után már ismerem a betegségeit, a szülei betegségeit, a szomszéd néni bajait és még sorolhatnám.
Mivel elég sokáig egyedül dolgozott gondolom most beszélhetnékje van.
A másik dolog meg, hogy folyton pletykál mindenkiről.
Na ez az amit én nem csinálok és nagyon utálom, ha valaki ilyen.
fuuu akor ne tud meg mibe vagyok én.
annyit mondhatok hogy egy olyan asszonyal élek aki csak mondja mondja és mondja, de más véleményére sz@rik, igazán más nem is érdekli, csak mondja egész nap, és csak bologathatok és mindenre azt mondom: igaz, persz, ugy van.
Mást nem is mondhatnék :)
Pedig már nem vicces.
Gondolom a feleséged már akkor is szeretett sokat beszélni amikor megismerted illetve amikor elvetted.
Valamiért csak bele szerettél? Nem igaz?
Akkor még nem érezted, hogy ez sok neked?
Több témát érintek:
A pletykás nővel élő férfinek: sajnos a nők is tudnak változni, nyilván nem volt mindig ennyire ilyen.
Az üzeltevezetőre: én azt csinálnám, hogy mindig rettentő elfoglaltnak mutatnám magam, tenném a dolgomat, rendezgetném az árut, törölgetném a pultot, napjában sokszor kimennék kezet mosni, tehát nem nagyon hagynék sanszot a pofázásra. Ha meg mégis belekezd, akkor unottan, "aha, aha" válaszokkal illetném, de nem is figyelnék rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!