Kaptatok már jeleket?
Szia:)
Mindig terelnek téged,de csak addig veszed észre a jeleket amíg hiszel ebben.
Én ebben nőttem fel,az egész családom elég spirituális.
A jelekre visszatérve: én kaptam már párat,konkrétan inkább jutalomnak hívnám. Egy nagyon nehéz döntés elé kerültem,és mivel nem hátráltam meg,megkaptam azt a fiút,akivel végre hosszabb távon együtt tudok lenni. Már több mint egy éve együtt vagyunk. Végre szerelmes vagyok.Soha nem voltam az. Ja és apukámnak van egy látó ismerőse,aki szerint apám Buddha reinkarnációja,ezért zaklatott minket Nannon(nem tuti hogy így kell írni) aki az ördög fia.:)
Én egyszer kaptam egy jelet egy látótól hogy "csökkentsem a telefonálgatásaim", mert rövid időn belül agydaganatot kapok. Meg hogy ne pucérkodjak annyit a lakásba mert a szembe szomszédok kukkolnak-és én ezt nem is tudtam eddig..
De sajnos eltűnt ez a jós és már nem tudok vele beszélni. Vissza is utasítottam a segítségét, mert hitetlen voltam :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!