Miért van az, hogy látom az emberek feje felett látom az aurát (ami színtelen), és ez aura alapján tudom, hogy épp pozitívra, vagy negatívra gondolnak?
Köszönöm szépen az összes válaszolónak, sajnos csak most tudok reagálni rájuk.
1/12-es válaszolónak: Csak akkor tudnám megmondani, hogy mire gondolsz, hogyha mellettem állnál. Írás alapján nem.
2/12-es válaszolónak: köszönöm, hogy így látod, de
szerintem nincs baj az agyammal. Sok helyen olvasom, hogy ez egy képesség, tehát nincs szükség orvosra, szerintem.
4/12-es válaszolónak: igen, értem, amit mondasz, viszont akárhogy próbálkoztam, színeket nem látok, csak az embert körülvevő "burkot", vagy nem tudom, mi a neve és ezáltal megérzem, hogy jóra, vagy rosszra gondol.
5/12-es válaszolónak: ezt én sem tudom.
9/12-es válaszolónak: írnál róla egy kicsit részletesebben, hogy a párod ezt hogy vette észre?
10/12-es válaszolónak: igen, ezt már mások is ajánlották nekem.
11/12-es válaszolónak: érdekes, amit írsz, ez sokkal zavaróbb lehet, mint az én "problémám".
12/12-es válaszolónak: igen, előny lehet, eleinte én is ezt gondoltam, de most már kezd zavarni, mert nem akarom tudni, hogy mit gondol a másik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!