Ezek szerint mégsem voltunk a Holdon?
Ki ne emlékezne, Ralph René TV2-es riportjára, melyben a vákuumban lobogó zászlóról vagy arról, hogy ha a holdkomp szétfújta a felszínről a port, miért látszódott a lábnyoma Armstrongnak volt szó és kielemezve megkaptuk egy amerikai holdutazásfan beéismerésével, hogy valami nem stimmel a képekkel. Akkor arra gondolt mindenki, hogy biztosan voltak a holdon és csak azért kellett levetíteni ezt az előre felvett videót, mert a holdon tartózkodó UFÓkat mégsem adhatta le a NASA, elvégre tagadni kívánja a kormány a létezésüket.
Most azonban azt mondom, hogy mégsem volt ember a holdon ! Az egyetlen bizonyíték az lenne, hogy található egy tükör a holdon, amit lézerrel észlelni lehet, mivel visszaveri a fényét. Most azonban azt állítom, hogy azt csak egy drónnal ledobták a felszínre és éppen azért, mert tudták, hogy egy ócska hamisítást készítettek holdraszállás címén és ha az embereknek ez feltűnik, ezzel tunak/tudnának takarózni.
Ufológusok mit szóltok ehhez ? Szerintetek az UFO-k miatt kellett letagadni vagy valóban sem voltunk ott?
Szkeptikusok láthatjátok a videon, hogy a fényszóródás értelmében alakul ki ilyen fényviszon, hogy a háttér kevésbé fényes mint ahol az "űrhajós" áll és ugye tudjuk, hogy fényszóródás csak légkőrben van és a holdnak nincsen légköre :-D. Az árnyékok sem stimmelnek és a hajszálkereszt is kilóg. Nézzétek meg [link]
"Akkor az volt az érdek, hogy elhiggyétek, hogy járt ember a Holdon, most pedig az, hogy kételkedjetek benne. "
Mindig az az érdekük, ami éppen történik.
OFF
Te viszont zömében a háttérhatalom újabb agymosodájából, a Youtube-ról linkeltél. Ahol a gonoszt kormányzat a tévét manipulatív eszközként feltüntető, lejárató videókkal igyekszik átszoktatni az új gyeplőjére, a webre.
"Amatőrcsillagászként kötelességemnek érzem az ilyen hülye kérdések és kérdezők felvilágosítását.Nos válaszolok is az összes kételyedre:"
Ufológusként kötelességemnek érzem az ilyen hülye válaszok és válaszolók felvilágosítását!
"Hátr persze a jó öreg fényszóródásos sztori.Elmondanám hogy a légkör nem az egyetlen ok amiért létrejöhet a fényszóródás.A Holdnak amúgy van légköre(ha légkörnek tekinthetjük azt a 4 hidrogénatomot köbméterenként).Na de mi is a Holdon a fényszóródásnak az oka?A talaj !A holdi talaj nagyrésze regolit,ami erősen visszaveri a fényt.Ennek köszönhető hogy szép fényesen ragyog az égen,az árnyékok furcsa viselkedése,és a különféle földitől eltérő optikai hatások.Valamint a fényszóródás okán nem látni a Holdon még a fényesebb csillagok nagyrészét se!Nézz meg akárhány képet a Holdról.Egyiken se látsz hatalmas számú csillagot,illetve galaxisokat.Miért?Mert a Holdon a talaj tölti be a földi légkör fényszóró hatását. "
Attól függetlenül, hogy nagy al albedója a holdnak ha felnézel egyenletesen világít, a videókon pedig igencsak inhomogén és izotróp a fényviszony ! semmilyen regolit ásvány nem indokolja az izotrópiát -.- A furcsa árnyékok oka nem a felszín, hanem a spot lámpák elhelyezéséből adódik. Gratulálok, hogy az a 4 db H atom köbméterenként neked olyan mértékű légkőrnek számít, hogy fényszóródást eredményezzen :-D
"Ez aból táplálkozik hogy sokan nem ismerik a zászló,és annak rúdjának felépítését"
Az, hogy himbálózik és azeredeti periódusidejétől eltérő irányban is kitér a zászló, az egy külső generálóerőt feltételez. Ugyanis vákuumban csillapított lengések jönnének létre. Szerintem te nem nézted elég alaposan át a zászlós videot :P
"" ha a holdkomp szétfújta a felszínről a port, miért látszódott a lábnyoma " Ezt még nem hallottam,de feltételezem hogy a hajtómű miatt.Ebben nem értem mi a baj."
Grat hogy ezt sem érted :-D. Ha a holdkomp üzemanyaga elfújta a talajról a homokot ami alatt szilárd kőzet van, mégis honnan lenne lábnyoma az "űrhajósnak" ?
A többi ellentmondással nem is foglalkozol ? Végülis ezeket sem tudod megcáfólni. Javasolnám, hogy gondold át az eddig tanultakat és ne nézd le az ufológusokat, mert a legtöbbnek több van a kisúllyába mint neked vagy sok tudósnak az agyában !
"Valamint ha nem lettek volna,akkor elmondanád hogy miért hazudták a népnek a holraszállásnak a ma ismert változatát?"
Őőő... Benne van ez is a linkelt videon :-D Elhiszem, hogy a 3 perces időtartama elég sok hogy elkezd végignézni:LOL
"És remélem szkeptikus társaim nem mennek bele egy ilyen hülyeségbe mint holdi UFO-k"
De & már ki is kaptak csúfosan :S
"Cbetü egy kövön, úristene gy íves repedés avgy árnyék vana kövön az egy c betü -.-"
A kövön nem látható árnyék és olyan mintázat ami szabályos C betűt vetne :S Az íves repedés semlehet benne, mert más repedés is lenne benne és a kő helyéből, alakjából nem következik ilyesmi. A nasa ráadásúl letagadta a C betűt !! Szerintük ez a C betű csak optikai csalódás. Konzultálj a nasaval mielőtt összeesküvéselméleteket kreálsz !
Hát te nagyon hülye vagy kérdező.Te szerinted csak felvették ezt egy stúdióban?MEgkérdezhetem hogy akkor hol van az a stúdió?Mert km-eket gyalogoltak.Gondolom nincsenek kilóméter hosszú stúdiók.De az is érdekelne hogy akkor honnan került ide az a 300 g-nyi kőzet?Vagy hogy hogyan ismerhetjük a hold belső felépítését,ha le se szálltunk rá?Én a hivatalos sztori szerint úgy tudom hogy a holdraszállásnál (nem csak egy volt,remélem ezt tudod.Az apollo-11 en kívül még mások is voltak ott.)a holdraszállók geológiai mérőműszereket is vittek magukkal.De hát ez mint tudjuk nem igaz...
Vagy az is érdekelne hogy miért nem csillagokkal ábrázolják a hold egét?Mikor elindultak még arra számítottak hogy nem lesz semmi szóródás,és minden csillag látható lesz.Ennek ellenére kiderült hogy a hold felszínéről még a legfényesebb csillagok is alig láthatóak.Ha ezt nem saját szemmel látják akkor a vászonra szépen csillagokat rajzolgattak volna.De nem tették,mert nem megrendezett volt.
Valamint kérlek még azt mondd el hogy miért lett volna lehetetlen a Holdraszállás?Nem volt elég technológia?Nem volt elég szakember?Nem volt elég pénz?Ezek mind megvoltak.Kennedy már 1960-ban bejelentette hogy amerikai ember fog az évtized befejezte előtt a Holdra lépni.Tehát már időben elkezdhették a fejlesztéseket.Von Braun pedig kitűnő rakétatervező volt.Nem tudom miért van kétséged a Holdraszállással kapcsolatban.Egyébként ha ennyire átlátható lett volna hogy csalás,akkor nem a Szovietek ordibáltak volna a leghangosabban?
Különben ez megtetszett:Ufológus.Elmondanád privátba hogy mit is csinálsz?Hol végeztél?Mit végeztél?Mit publikáltál?
És miért is ne nézzem le az Ufológusokat?Néztem én már Ufo magazint.Hát amikor olyan baromságokat írnak mint "UFO tengeralatjáró","UFO-któl ered a GPS","UFO horoszkóp","UFO fajok rendszerezése",na ott már csak nevetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!