Kislányom másfél hónapja alig hízik, az orvosa szerint vérszegény és azért (voltunk vérvételen). Írt fel neki Maltofert, most azt szedi dec.29 óta. Azóta se nagyon hízik. Nem lehet, hogy más a baj? Nagyon aggódom érte. Szerintetek mi lehet?
Figyelt kérdés
Amúgy semmi baja, jókedvű, eleven kislány.2013. jan. 16. 22:45
1/9 anonim válasza:
Több hét, mire elkezd hatni. Kislànyom is szedte, kb. 3 hét, mire elkezdett hízni.
3/9 anonim válasza:
6 hónaposak vagyunk, 4 hónapos kora óta szedjük a Maltofert és 1 dkg-ot nem hízott tőle, csak pocakfájást okozott. Mindenféle kivizsgálásra küldtek/küldenek bennünket, de eddig minden lelet negatív.
4/9 A kérdező kommentje:
23-án lesz 4 hónapos.
Amúgy amióta megkapta a 2 havi oltását azóta nem hízik. Akkor volt 4250g és 4530g-ot mértem ma (minden másnap mérem). Ez nagyon kevés szerintem. Jah és 2900g-al született.
2013. jan. 16. 22:52
5/9 A kérdező kommentje:
köszi 1es :)
3as válaszoló: tápszeres a baba vagy anyatejes?
2013. jan. 16. 22:54
6/9 anonim válasza:
3-as vagyok: amikor étvágytalan lett és kapta a Maltofert, akkor anyatejes volt, de nem evett többet anyatejet, a kórházban tápszerre váltottak. Szóval anyatejes volt mikor elkezdtük, de közben tápszeres lett.
7/9 anonim válasza:
Az én lányom sem hízik megfelelően, pontosan a 2-hós oltást követően szenvedünk. 8 hónapos és csak 7 kg. :-( De ő semmit nem fogad el, sem a kanalas kaját, sem a darabosat se a tápszert. Kétségbe vagyok esve, most értük el, hogy elküldtek laborba, eddig csak legyintettek, hogy ő ilyen alkatú. Kíváncsi vagyok az eredményekre. Mosta azt várom.
8/9 anonim válasza:
6-os vagyok: nekünk a 4 hónapos oltást megkapva lett ez a problémánk. Nem eszik semmit: se táp, se tejpép, se gyümi, se főzelék. Előtte kezdtük el a hozzátáplálást 1 héttel, mindent megevett. Azóta semmit. És hízni sem hízott azóta.
9/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :) azért reménykedem a hízásban.
hál'istennek kislányom még csak szopizik, nincs olyan hogy nem kell neki.
2013. jan. 19. 20:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!