Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ezek szerint mégsem voltunk a...

Ezek szerint mégsem voltunk a Holdon?

Figyelt kérdés

Ki ne emlékezne, Ralph René TV2-es riportjára, melyben a vákuumban lobogó zászlóról vagy arról, hogy ha a holdkomp szétfújta a felszínről a port, miért látszódott a lábnyoma Armstrongnak volt szó és kielemezve megkaptuk egy amerikai holdutazásfan beéismerésével, hogy valami nem stimmel a képekkel. Akkor arra gondolt mindenki, hogy biztosan voltak a holdon és csak azért kellett levetíteni ezt az előre felvett videót, mert a holdon tartózkodó UFÓkat mégsem adhatta le a NASA, elvégre tagadni kívánja a kormány a létezésüket.

Most azonban azt mondom, hogy mégsem volt ember a holdon ! Az egyetlen bizonyíték az lenne, hogy található egy tükör a holdon, amit lézerrel észlelni lehet, mivel visszaveri a fényét. Most azonban azt állítom, hogy azt csak egy drónnal ledobták a felszínre és éppen azért, mert tudták, hogy egy ócska hamisítást készítettek holdraszállás címén és ha az embereknek ez feltűnik, ezzel tunak/tudnának takarózni.

Ufológusok mit szóltok ehhez ? Szerintetek az UFO-k miatt kellett letagadni vagy valóban sem voltunk ott?

Szkeptikusok láthatjátok a videon, hogy a fényszóródás értelmében alakul ki ilyen fényviszon, hogy a háttér kevésbé fényes mint ahol az "űrhajós" áll és ugye tudjuk, hogy fényszóródás csak légkőrben van és a holdnak nincsen légköre :-D. Az árnyékok sem stimmelnek és a hajszálkereszt is kilóg. Nézzétek meg [link]

2013. ápr. 6. 20:43
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
74%
"fényszóródás csak a légkörben van " nyomd el magad...
2013. ápr. 6. 21:10
 2/30 anonim ***** válasza:
18%
Szerintem sem volt ember a Holdon.
2013. ápr. 6. 21:14
 3/30 anonim válasza:
14%

A NASA soha nem titkolta az UFO-k létezését de eddig tulajdonképpen el se ismerte!R-Go ez olyan mint az 51-es körzet számtalan adat van rólla hogy a körzet alatt végzik a kutatásokat!Amikor Las Vegas-ban jártam láttam azt a gépet ami a dolgozókat viszi oda!Hát hadd ne mondjam mikkel volt felszerelve!

A hirek a Holdról hogy a NASA egy bejelentést figyelmetlenül hagyott egy kirugott dolgozo feltette a NASA oldalára amit Armstrong beszèl t Houston-nal

Idézem.:

Gyorsan kell beszélnem mert nem lehetek sokáig egy helyen a NASA emberei üldöznek!A Holdot ha nézzük éjszaka sok kis pontot láthatunk amely valoban idegen lények jelenlétére add pozitiv okot!A Nasa soha nem ismerte el csak azon belül egy két professzor.Mire ezt ti halljátok addigra engem már elkaptak.Armstrong azt mondta hogy valoban vannak idegen lényeg és hihetetlen technikájuk van!Pontosabbak és jobban felkészültek!

A Holdra szállás valoban megtörtént!!! A mai napig nem bizonyítják hogy mégis mi az a rengeteg repkedő tárgy a hold körül!

2013. ápr. 6. 21:14
 4/30 Shai-Hulud ***** válasza:
71%
Hidd el nekem, hogy hülyeségből kiindulva, hülye gondolatmenettel az eredmény is csak hülyeség lehet.
2013. ápr. 6. 21:15
 5/30 anonim válasza:

Ja előző vagyok!

A professzort aki kiszivárogtatta a hírt Texasban meghallt egy autobalesetben! A NASA járt a Holdon.Ha a Marsra akarnsk menni a módszerüket fejleszteni kell!

De itt láthatod az ürállomást élőben

www.iss.live.com

2013. ápr. 6. 21:18
 6/30 anonim válasza:

Ja előző vagyok!

A professzort aki kiszivárogtatta a hírt Texasban meghallt egy autobalesetben! A NASA járt a Holdon.Ha a Marsra akarnsk menni a módszerüket fejleszteni kell!

De itt láthatod az ürállomást élőben

www.isslive.com

2013. ápr. 6. 21:18
 7/30 anonim ***** válasza:
2013. ápr. 6. 21:26
 8/30 anonim ***** válasza:

Ostobaságok helyett nem ártana a tényekkel is tisztában lenned.

Az USA és a Szovjetunió egymással versenyezett az úrprogramokban. Ha csak kamu lett volna a holdra szállás, a szovjetek leleplezték volna, és világgá kürtölik. Meg volt hozzá a felszereltségük, hogy ellenőrizzék.

Ilyen pedig nem történt.

2013. ápr. 6. 21:27
 9/30 anonim ***** válasza:
26%

Összesen háromszor voltak az Apollo program során a holdon.

No már most: egy hold utazást hazudtak (tételezzük fel)

de akkor miért hazudtak hozzá még kettőt???

2013. ápr. 6. 21:37
 10/30 anonim ***** válasza:

"Összesen háromszor voltak az Apollo program során a holdon. "

Hatszor, ha a sikertelen Apollo 13-at, és a holdraszállás nélküli két tesztutat nem számoljuk.

2013. ápr. 6. 21:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!