Mi az a meditáció? Mire jó? Mit kell közben éreznem?

Látjátok erre akartam Nektek felhívni a figyelmeteket, amit a )/ válaszoló ajánlott; --"Ajánlom olvasásra Sri Chinmoy, vagy Osho Meditáció című könyvét.
Eckhart Tolle:A Most Hatalma is hasznodra lesz.""
MIÉRT IS IGAZ KEDVES 9/? AZÉRT MERT KÜLFÖLDI ÍRTA? VAGY MERT JENKI? VAGY ÉPP INGLIS VAGY ÉPP HINDU BAROM??? A LÉNYEG HOGY KÜLFÖLDI BAROM?!!!AKKOR AZ IGAZ, AKKOR AZ JÓ, ÉS MINDEN SZÓ IGAZ?!!!

12/ Nagyon tévedsz, nincs bennem feszültség és ha tudni szeretnéd akkor én i szoktam kikapcsolódni és még hozzá úgy hogy szinte felüdülők tőle, de nem csak azt hanem lefékeztem vele az öregedésem. épp most voltam az unokám ballagásán és az ismerősei azt gondolták hogy valami nagynénije jött csak el, meg is jegyezték;- azt mondtad, hogy itt lesz a nagymamád is, ki volt ez a fiatalabb nő a nagynénéd? Amire az unokám azt válaszolta, nem Ő a 71 éves a nagymamám volt, igaz alig vannak ráncai és a haja se fehér, természetes barna és sűrű.
szóval 12/ nincs bennem feszültség, viszont nagyon haragszom azért hogy titeket fiatalokat külföldről beszivárgott sokféle vallási maszlaggal és kitalációkkal, ezo baromságokkal megtévesztenek, s sajnos nem csak a fiatalok de még a felnőttek és öregek is bekajálnak mindent csak azért, mert inglis, vagy jenki vagy tibeti vagy épp hindu őskori baromság felelevenítse modern köntösbe bujtatva!! Sajnos az élelmesebb magyarok pedig ebből élnek ezzel üzletelnek akár tanfolyamok akár könyv kiadással. A lényeg hogy az eredeti sóder, ne magyar legyen!
A kérdésre nincs igazi válasz, látható néhány ember egymás közötti csatározása! Szerintem a választ keresd önmagadban. Keress egy nyugodt sarkot és ne csinálj semmit, lazítsd el magad. A többi jön magától, vagy sem, de előbb utóbb megtapasztalod saját magad, az ember mindig saját tapasztalatain keresztül ismeri meg a világot, ezért küldök neked egy aranyos tanmesét, függetlenül attól, hogy maminak mi a véleménye róla. Sosem az a fontos, hogy mások mit gondolnak, hanem, hogy Te mit gondolsz, vagy mit érzel, mert mindenki másképpen éli az életét. Láthatod, vannak vélemények, és ellenvélemények, de ez így helyes! Ülsz vagy fekszel, a Te dolgod, amelyik neked szimpatikusabb, a többit pedig bízd a természetre! :)
Ebben megtalálod a lényeget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!