Mennyi időbe telik a telekinézis megtanulása vagy megjelenése ha a 6. csakrátmat naponta erősítem?
Figyelt kérdés
(nem idétlen válaszokat várok, azonban ha mégis ilyesmi komment érkezne, választ ne várjon!!)2013. ápr. 4. 21:25
1/4 anonim válasza:
ez soha nem következik be
mert nem az felel érte!!!!
2/4 anonim válasza:
Szerintem nem a 6.csakrához tartozik a telekinézis, az inkább a tisztánlátásért, auralátásért felel. Akkor inkább próbálkozz a kézcsakrákkal...
3/4 anonim válasza:
A Kegyelem ajándéka nem holmi megtanulható lecke. Az ajándék ajándék. Képesnek kell lenni használni, és vannak előfeltételei az elnyerhetőségének, de nem érdem és tudás függvénye. Ez ajándék. Egyfelől.
Másfelől pedig hatalmas teher, amit vállalnod, bírnod, majd cipelned kell. Nem-nem, ha most akarod vállalni, már késő. Ez mai emlékeiden túl, születésed előtt meg kellett történjen. Magától értetődő kell legyen a vállalásod, ahányszor csak rágondolsz.
És még mindig nem rajtad múlik, milyen ajándékot kapsz az áldások Forrásától.
4/4 anonim válasza:
hát, sajnos egyáltalán nem értek ehez a csakra dologhoz, de én úgy tudom, hogy a telekinézis legegyszerűbb gyakorlatához is (psy kerék) többnyire 2 hét szükséges, hogy egyáltalán megmozduljon. bár szerintem egyéntől függ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!