Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ha egyedül vagyok itthon...

Ha egyedül vagyok itthon rámtör a paranoia. Nem hiszek a szellemekben de komolyan hogy lépteket meg ajtócsapkodást hallok. Kegyetlen rossz mit tegyek? :S

Figyelt kérdés

2013. márc. 30. 15:46
1 2 3
 21/29 anonim válasza:
mazi game-el pont ilyen esetben xD
2013. márc. 31. 23:46
 22/29 anonim ***** válasza:
Mióta tapasztalod az említett dolgokat ha egyedül vagy? Hány éve? Változott-e a lakhelyed? Volt-e haláleset a családban? Mennyire vagy otthon a spirituális dolgokban? Rengeteg kérdést lehetne még feltenni, hogy a valós válasz közelébe férkőzhessünk.
2013. ápr. 1. 02:00
 23/29 A kérdező kommentje:

utsó kommentelő..

hát, kb olyan fél éve hogy vannak ezek a dolgok de az utóbbi pár hétben figyelek rájuk jobban oda mert úgy érzem hogy gyakortább tapasztalhatók..mondjuk többet is vagyok itthon egyedül :D pesten lakok bérházban kb 4 éve költöztünk ide, szomszédaink nincsenek se alul se felül se 2 oldalt, rajtunk kívül még 1 család lakik a házban, szóval békés egy környék...a ház történetéről nem tudok semmit de nem is nagyon érdekelt ilyen "spirituális szemszögből".. mostmár kiváncsi lennék :DD hátha szellemeim vannak :DD (bár mint mondtam, ne n agyon hiszekbennük..)

2013. ápr. 1. 10:43
 24/29 anonim ***** válasza:
Nem kell félned, nem tudnak bántani, csak idegesítőek. :) ha már nagyon zavar, akkor el kell őket küldeni. én már beszélgettem eggyel, anyukám szobájában lakik, 51 évesen halt meg errefelé. Den vele jó beszélgetni, és nem csinál károkat. xD M1, küldd el őket kedvesen, és ha félsz, kérj meg valakit vagy valakiket hogy segítsenek. Akkor egy fokkal nagyobb a biztonságérzeted :) sok sikert!
2013. ápr. 1. 10:55
 25/29 anonim ***** válasza:
Vagy csukd be az ablakot mert huzat van, vagy szólj a szomszédodnak hogy halkabban éljen mert Te képzelődsz és majrézol olyantól ami nem létezik mert csak kitaláció!
2013. ápr. 6. 23:36
 26/29 A kérdező kommentje:
Jézusom, egyes embereknek a szövegértése NULLA!! :D
2013. ápr. 7. 12:54
 27/29 anonim ***** válasza:
Miért talán nem értettelek-- hallasz bármit is? akkor vagy igaz, vagy képzelődsz és menj orvoshoz.
2013. ápr. 7. 22:15
 28/29 anonim ***** válasza:
Velem is ez van mondjuk én nem hallok semmit csak olyan mintha figyelnének...de amúgy az én házamban egy idős úr halt meg..
2013. szept. 14. 09:45
 29/29 anonim ***** válasza:

Vagy az egyetlen szomszédodtól hallatszik át, vagy a ház vetemedik.

De minél jobban majrézol az agyad annál jobban körül fogja írni" a csak fél és negyed hangokat kiegészítve valamihez hasonlítva,felerősítve s általában ahhoz amitől majrézol, hisz te magad rajzolod meg gondolattal a félelmed tárgyát, még ha nem is hiszel benne, de a körülötted élők viszont már telebeszélték a tudatodat! ---mert ha nem igy lenne akkor nem tetted volna fel a kérdést.

1/Légy nyugodt, bárki meghalt előtte abban a házban a lelke már az első 5 percben eltávozott, ha akarta ha nem akarta a Föld ereje lehúzta!

2/ ha egy szellem megjelenne tegyük fel, mert ilyen is van, akkor az csak elköszön és tovább áll- ami csak abból áll hogy megérinti a válladat. De még az életében torzult lelkek is pár pillanatig lehetnek egy helyen!

3/Nem csapkodnak ajtót, mert nem képes megfogni, mert átmenne rajta a szellem keze. Nem hallatszód-hat léptek hangja, mert a lélek képtelen megállni és lépkedni. amikor valahol jelen van, akkor egyfolytában topogni kénytelen de csak a föld feletti térben és semmiféle hang nem hallatszik, mert a lélek ember formát megrajzoló, negatív töltésű energia szálaknak összessége.

4/ Minden holt lélek az első 5-10 percben élvezi a szabadságot, bejárhatja keresztbe- kasul e világot,az élőket szinte valamennyi elfeledi, csak is a végtelenség szabadságérzetét csodálja, de végén csak el kell indulnia, mert a Föld ereje bevonzza.

2013. szept. 15. 09:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!