Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Fülfájást mivel gyógyítanátok?

Fülfájást mivel gyógyítanátok?

Figyelt kérdés
Gondolok itt arra, hogy gyógynövényből milyet használnátok? Esetleg rúnák közül? Reiki/milyen fényt, ill technikát?
2013. márc. 29. 21:30
 1/10 anonim ***** válasza:
Mágnes matraccal.
2013. márc. 29. 21:40
 2/10 A kérdező kommentje:
Chh... kösz... :D
2013. márc. 29. 22:21
 3/10 anonim válasza:

Kövirózsa levelének a nedvét csepegtesd a füledbe! Nekem bevállt! Vagy vannak ezek a mehviasz gyertyak

(fülgyertya) meleg só..ennyi jutott eszembe

:) jobbulást!

2013. márc. 29. 22:36
 4/10 anonim válasza:
lehet nem olyen valaszra vartal, bocsi.. De hasznos
2013. márc. 29. 22:38
 5/10 anonim ***** válasza:
Melegítsd fel a sót és tedd zokniba, azt pedig a füledre. A zokni szép lassan leadja a hőenergiát át a fülednek. Meglátod, jól fog esni.
2013. márc. 29. 23:15
 6/10 anonim ***** válasza:
Fül-orr-gégész szakorvossal. Amit #5 mondott, az is jó.
2013. márc. 29. 23:30
 7/10 anonim ***** válasza:

A kövirózsa és a fülgyertya nem jó ha belső vagy középfülgyulladásod van. Belsőfülgyulladásnál a kövirózsa sokat is ronthat az állapoton.

A meleg só vagy a meleg palack a fülre minden fülfájásra jó.

Tapasztalatból beszélek, hisz nemrég gyógyultam ki a középfülgyulladásomból.

Mindenképpen orvoshoz kéne menni vele.

2013. márc. 29. 23:57
 8/10 anonim ***** válasza:
Ezoterikus témában tette fel a kérdést, kerüljük a trollkodásokat. Természetesen fülgyógyító szellem segítségére lesz szükséged telepatikusan.
2013. márc. 30. 07:14
 9/10 A kérdező kommentje:
Valószínűleg azért raktam ebbe a témakörbe, mert nem kívántam orvoshoz menni vele, mivelhogy hétvégén nincs nyitva egy se, ami meg van, ott minimum 4-5 órát kell várni. A 3. választ köszönöm, és azokét is, akik a meleg sót írták. :)
2013. márc. 30. 11:50
 10/10 anonim ***** válasza:
Miért, ha az "egészség" rovatba rakod, akkor el kellett volna menned orvoshoz? :D Mindegy, a lényeg, hogy minden ok.
2013. márc. 30. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!