Kislányomnak a fülfájást mivel tudom helyileg enyhíteni?
Figyelt kérdés
6hónapos és hurutos a füle.2010. máj. 16. 17:09
1/7 anonim válasza:
Kövirózsa. Csepegtess a fülébe, és ha tudod akkor vattára is is, és azt hagyd benne picit a fülecskéjében. Pár nap alatt rendbe teszi.
2/7 anonim válasza:
Melegítesz sót, zokniba rakod, majd a fülére egy sapkával. Infra lámpázni is lehet. Panadol szirup is csillapítja a fülfájást.
3/7 anonim válasza:
Én is a kövirózsát hallottam, de még olyan pici a babád,hogy orvossal beszélném meg.
4/7 anonim válasza:
Persze a Panadol szirup nem helyileg. :) Nekünk a meleg só mindig jó.
5/7 anonim válasza:
Melegítőpárna langyosra állítva az ágyába. (Persze arról lehet, hogy legördül, mert nem annyira nagy...
Jobbulást!
6/7 Valkyrja válasza:
Nekem is a kövirózsát adta mindig anyám, mert nagyon érzékeny a fülem. Viszont a lilahagyma leve is bevált. Gyógyulást a kicsinek!
7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek.
2010. máj. 16. 18:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!