Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ez a márciusi tél a világvége,...

Ez a márciusi tél a világvége, az új jégkorszak kezdetének előjele lehet? Valójában most indul a világvége?

Figyelt kérdés

Ugye december 21-re mondták, de most talán látszik a jégkorszak kezdete, nem lesz termés, nyáron is fagy lesz, ráadásul itt [link] azt jósolják, hogy májusban is ilyen lehet az idő!

Ez a vég kezdete? Lehet!

2013. márc. 27. 20:09
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:

"várjátok ki a végét"

ha tudod értelmezni azt amit írtál akkor tudod hogy ezzel gyakorlatilag kijelentetted hogy nem lehet más végkifejlet mint amit te leírtál

2013. márc. 29. 15:27
 42/54 anonim ***** válasza:
Dafuq...Jön a globális felhidegülés, ugye? Olyan durva lesz, hogy még a pingvinek is megtanulnak repülni a buli kedvéért....
2013. márc. 29. 17:09
 43/54 anonim válasza:
100%
Mond felvehetem veled a kapcsolatot keves kérdező? szeretnék veled élőben eldiskurálni erről és ha kibirom anélkül hogy szemberöhögjelek akkor TELJES MÉRTÉKBEN hinni fogok neked!! előre is köszi :D
2013. ápr. 3. 21:59
 44/54 A kérdező kommentje:
itt a jégkorszak: [link]
2013. ápr. 7. 22:09
 45/54 anonim ***** válasza:
90%

Már ne is haragudj, de ebben mi a világvége? Az emberiség már jópár ilyet átvészelt a mainál jóval elavultabb technológiával is. Ráadásul ez nem is gyakorlati értelemben vett jégkorszak (pontosabban glaciális), hanem egy egész egyszerű lehűlés. A legutóbbi ilyennél, ami nem is olyan régen (19. század) ért véget, átlagosan 2 Celsiusszal mértek kevesebbet Európában a 20. századi átlaghőmérséklethez képest (amit már globális felmelegedésnek hívtak).

Bocs, de ettől sem rosáltam össze magam.

2013. ápr. 7. 23:07
 46/54 A kérdező kommentje:

óó, persze, te mindent kimagyarázol, azt hiszed te vagy az okos, pedig csak egy álokos vagy, aki nem ért semmihez!

ez a vég kezdete, mert 2012 december 21 után vagyunk és ez egybeesik az orosz tudósok kimutatásával!

nem te vagy a tudós! ez a márciusi tél cska előpróbája volt a jégkorszaknak, jövőben végleg beköszönt a fagy!

2013. ápr. 7. 23:12
 47/54 anonim ***** válasza:
Te talán tudós vagy, kedves kérdező? Te mihez értesz? Merthogy az éghajlat működéséhez hozzászagolni sem tudsz, az nyilvánvaló ;)
2013. ápr. 7. 23:20
 48/54 anonim ***** válasza:

Te farok, egyáltalán elolvastad azt a cikket amit belinkeltél?

Na, várjál segítek:

"Az apokaliptikus jövőképtől azonban óva intenek a tudósok."

"a világ HIDEGEBB tájain még több havat és állandó jégtakarót jelent."

"Mindez 2050-ig tart majd"

"Ennek ­következ­ménye lesz a „kis jégkorszak”, amelyre már volt példa a 14. és a 19. században is."

Ez utóbbiról jó olvasgatást: [link]

Úgyhogy ez már lejátszódott párszor. Aztán még mindig itt vagyunk.

De ha ennyire félsz attól, hogy éhen döglesz, nem lenne jobb hogyha hamargyorsan véget vetnél a szenvedéseidnek? Ígérem, hogy a világ átlagos IQ-szintje csak nőni fog tőle.

2013. ápr. 7. 23:29
 49/54 anonim ***** válasza:
inkább ne írjatok neki,mindegy hogy mit mondtok az lesz a vége hogy mindenki arrogáns és beképzelt,csak ő az okos,mindez egy durcás 3éves értelmi szintjén
2013. ápr. 7. 23:36
 50/54 anonim ***** válasza:

...

Elolvastam az összes hozzászólást, és nem tudom, miért nevettem a kérdező válaszain. Talán kínomban nevettem hogy lehet egy ennyire gátlástalan, ingerelő, nagyképű ember szűk hazánkban, mint a kérdező... talán azért mert egyszerűen nevetséges ahogyan próbálkozik egy retard a többi embert lealacsonyítani...

mindegy, inkább kérdezek én..

Hogy a k*rva életbe jön ide dec. 21.-e? Ennyi erővel majd a sok milliárd év múlva bekövetkező eseményt, a Nap vörös óriássá válását, ami a föld pusztulását fogja eredményezni, is a Maja vagy tököm tudja milyen naptár vége miatt fog bekövetkezni? ... egyszerűen szánalmas, ahogy még mindig magyarázni akarják egyesek emberek ezt a besült "jóslatot"...

Másik meg ahogy látom a kérdésedből te teljesen biztos vagy a kérdésben feltett cselekmények valósággá válásában. Szóval akkor meg mi a f*szért teszed fel kérdés álcájában? Felőlem csinálhatsz amit akarsz, ki is ugorhatsz egy tizedik emeleti lakásból csak ne tegyed fel a beteg elméd szövődményiből létrejött állításaidat nekünk...

(Bocsánat a helyesírásért, késő van már és telefonról írtam)

2013. ápr. 7. 23:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!