Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ez a márciusi tél a világvége,...

Ez a márciusi tél a világvége, az új jégkorszak kezdetének előjele lehet? Valójában most indul a világvége?

Figyelt kérdés

Ugye december 21-re mondták, de most talán látszik a jégkorszak kezdete, nem lesz termés, nyáron is fagy lesz, ráadásul itt [link] azt jósolják, hogy májusban is ilyen lehet az idő!

Ez a vég kezdete? Lehet!

2013. márc. 27. 20:09
1 2 3 4 5 6
 31/54 A kérdező kommentje:

ti csak várjátok ki a végét! ha marad a tél sokáig, akkor ttényleg itt a vég! sorra éhenhal mindenki!

a másik dolog, hogy egyébként nem hiszem, hogy a haarp okozná ezt az időjárást!

2013. márc. 28. 07:37
 32/54 anonim ***** válasza:
93%

Ááá! "ti csak várjátok ki a végét". A kedvenc mondatom egy vitában. Számomra ekvivalens azzal, hogy "semmi értelmeset nem tudok hozzátenni amivel megvédem a véleményem, de valami bölcsnek tűnőt még kell írnom, ahelyett, hogy elismerném, hogy egész eddig baromságokat hordtam össze és megőriznék valamennyit a méltóságomból".

Amúgy nem azért írkáltunk, hogy elhidd, hanem azért, hogy tudd. A hitnek ehhez nem sok köze van.

2013. márc. 28. 08:33
 33/54 anonim ***** válasza:
90%

Amúgy tessék, itt a legutóbbi glaciális tetőpontjának a rekonstrukciója. Hát ez bizony egen messze van egy világvégétől. Szerintem az olaszoknál már egész kellemes, tavaszias időjárás lehet. Nem hiszem, hogy a majákat ez olyan rohadtul érdekelte volna Közép-Amerikában.

[link]

2013. márc. 28. 08:44
 34/54 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező! 23 éves vagyok, de ez alatt a 23 évem alatt többször is volt márciusi hó, sőt, áprilisi is, sőt, őszi is. Eddig sem lett belőle semmiféle globális katasztrófa, ahogyan most sem lesz. Felesleges még mindig visszautalgatni a 2012.12.21-re, az akkor is ostobaság volt, de mostmár méginkább az.

Ráadásul úgy tűnik, teljesen figyelmen kívül hagyod, hogy nem mi vagyunk a világ közepe, sőt, egy nagyon ki része a bolygónak Magyarország. És ez a hideg, havas idő csak minket, és az ország szűk környezetét érinti. Ez aztán a leghalványabb utalással sem bír egy globális katasztrófára.

Ja, és a holocén korszak kezdetét az utolsó jégkorszak végétől számolják, ami kb 11.700 évvel ezelőtt volt, szóval nagyon nem vagy képben azzal a sok millió éveddel.

2013. márc. 29. 11:47
 35/54 anonim ***** válasza:

kedves kérdező,attól hogy szellemileg korlátozott vagy és annyira nem tudod élvezi az életedet hogy mindenáron világvégét akarsz légyszíves kezeltesd magadat

személy szerint úgy látom hogy január vége és február is december 21.-e után volt(javíts ki ha tévedek)és akkor meg szokatlanul meleg volt( [link] nem igazán illik bele a te jégkorszak elméletedbe,légyszíves ha nem akarod szakember segítségét kérni a világvége mániáddal akkor legalább ne untasd vele a népet akik amúgy szerintem nagyon korrekt és értelmes válaszokat adtak neked

előre is köszönöm

2013. márc. 29. 14:43
 36/54 A kérdező kommentje:
óóó, persze, mert ti azt hiszitek, hogy nagyokosok vagytok és mindent tudtok! öntelt, nagyképű, arrogonás módon viselkedtek! mondtam várjátok ki a végét a dolognak!
2013. márc. 29. 14:48
 37/54 anonim ***** válasza:
nem hiszem hogy ebben bármiféle öntelt vagy nagyképű dolog lenne,de ahogy sejtettem:neked még a józan szavak sem segítenek
2013. márc. 29. 14:52
 38/54 anonim ***** válasza:

"öntelt, nagyképű, arrogonás módon viselkedtek!"

Nem, kedves kérdező, ez inkább téged jellemez. Legalább egy tucatnyian, teljesen értelmes kommentekben leírtuk neked, hogy miért nincs semmi, ami miatt pánikolni kellene (pláne hogy itt nálunk már szinte az összes hó el is olvadt), de te mégis képtelen vagy ezt megérteni, és azt hangoztatod, hogy te vagy az egyetlen kiválasztott, aki tévedhetetlen, és aki tudja, amit rajta kívül senki más nem!

De tudod, minden éremnek két oldala van. Én is mondhatom neked, hogy várd ki a végét, és lásd meg, hogy hülyeség még mindig egy be nem következett világvégén agyalni! Ha nem jön majd be ez az általad jósolt nyári hó, akkor hová lesz majd az önhittséged és az arroganciád? Nos?

2013. márc. 29. 14:55
 39/54 anonim ***** válasza:

Magyarország leghíresebb jós a tévében jelentette ki hogy szeptemberre elérheti a hőmérséklet a -90 fokot is,kiröhögték,azt mondta hogy várjuk ki a végét mert így lesz,én türelmesen vártam,adtam neki esélyt,de az hogy tegnap kabát nélkül rohangáltam mert olyan kellemes volt az idő nem fér össze a jégkorszakkal

ha egy ismert jós tévedett akkor te miért ne tévedhetnél?

miért hiszed azt hogy mindenki felett állsz?

itt az egyetlen arrogáns és beképzelt személy te vagy

2013. márc. 29. 15:00
 40/54 A kérdező kommentje:

ti vagytok az arrogánsak, kötekedők

máskülönben én nem mondtam, hogy biztos jön a lehűléses világvége, hanem csak elméleti szinten mondtam, hogy lehetséges, mert nemrég volt 2012 december 21 és nagyon gyanús volt számomra!

2013. márc. 29. 15:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!