Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi okozza a félelmeim?

Nana0525 kérdése:

Mi okozza a félelmeim?

Figyelt kérdés

Kérlek segítsetek.Nagyon érdekelnek a természet feletti dolgok,megmagyarázhatatlan dolgok.(szellemek,jelenségek,mágia stb.)

Ám ha beszélgetésbe elegyedek erről vagy csupán ha jobban bele akarok gondolni ebbe remegés tör rám és valami hihetetlen hirtelen félelem a szemem egyből könnybe lábad s a témát egyből lezárom.

Tehetek-e ez ellen valamit?Mi váltja ki?Köszönöm

Köszönöm

2013. márc. 20. 11:32
 1/5 anonim ***** válasza:
Nézz szembe a félelmeiddel. Beszélgess róla! :) Hajrá!
2013. márc. 20. 12:25
 2/5 anonim ***** válasza:
Van aki teljesen leszarja ezeket a témákat, és van aki parázik tőle azért nem beszél ilyenekről sosem. Te az utóbbihoz állsz közelebb, de legalább akarsz ilyenekről beszélgetni másokkal ami szerintem jó dolog. Ha a beszélgetőpartnerem jó nekem is van hogy borsódzik a hátam, habár én ezt inkább jónak élem meg :) Valamilyen szinten természetes hogy reagálsz valahogy a félelmetes dolgokra de az általad leírtak már túl erősek. Szerintem nézd meg azokat a horror filmeket még1x felnőtt fejjel, miktől gyerekkorodban paráztál, vagy csak próbáld meg valahogy kielemezni magad. pl kideríteni hogy a fura jelenségek közül konkrétan melyikektől is félsz, és melyiktől nem.
2013. márc. 20. 14:35
 3/5 anonim ***** válasza:
lehet tudat alatt vissza akarod tartani ettől a témától.de ha akarod folytasd és győzd le ezt .
2013. márc. 20. 18:42
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem csak a téma mélysége miatt érzel és amiatt mert hátborzongató olvasmányokat olvasol ilyen talányokról..

Az ember szeret borzongani és ezrét sokan szeretnek megmagyarázhatatlan dolgokról olvasni, viszont az univerzum szeretet alapú és épp ezért a valóban spirituális tudással rendelkező infok megnyugtatóak és választ adnak kérdésekre, nem pedig borzongatnak

Pl ha láttad Alaje videoit (youtubeone) akkor tudod h az teljesen más kategória mint az ilyen borzongató írások.

2013. márc. 21. 00:30
 5/5 A kérdező kommentje:

Mint belegondoltam tulajdonképpen teljes mértékben igazatok van.

Szembenézek a félelmeimmel és a leírtak alapján próbálom majd ezt megtenni.

Nagyon Köszönöm.

2013. márc. 21. 07:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!