Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi okozza a meditáció alatt a...

Mi okozza a meditáció alatt a végtagjaink meg-meg rándulását?

Figyelt kérdés
2012. máj. 10. 15:05
 1/9 anonim ***** válasza:
Én eddig csak alvás elött, félálomban tapasztaltam ilyet, meditáció közben még sosem. Nem lehet, hogy elbóbiskoltál?
2012. máj. 10. 15:11
 2/9 anonim ***** válasza:
Az, ami elalvásnál. Van ilyen betegség is, a Nyugtalan láb-szindróma.
2012. máj. 10. 15:16
 3/9 Diavolino44 ***** válasza:
A neurolgus azt mondta, hogy idegrendszeri kisulesek. S ezt fogd fel jo jelnek, mert ez jelzi hogy az agyad kezd alacsonyabb fokozatra kapcsolni. Nalam sajnos allando ez az erzes en sem szeretem...
2012. máj. 10. 15:34
 4/9 anonim ***** válasza:

"az agyad kezd alacsonyabb fokozatra kapcsolni"

-nem rossz :-)

2012. máj. 16. 00:21
 5/9 anonim ***** válasza:
Az hogy egy idióta vagy ! Ilyen hülyeséget hogy kikapcsolni az agyat.
2012. máj. 16. 00:37
 6/9 anonim ***** válasza:
nekem fáj a meditálás XD ien rándulásom is volt már.
2012. máj. 22. 21:30
 7/9 lolek válasza:
az elalvás előtti láb rángatás,az nem betegség.az attól van hogy az agy fokozatosan kapcsol ki.és a tartó izmokat előbb válassza le mint az egyensúly központot.ezért az egyensúlyközpont,ami akarattól független úgy érzékeli hogy elfogunk esni és próbál korrigálni az izmokat megfeszíteni.lehet hogy nem pontos szakkifejezésekkel írtam le de a lényeg az ez.a kérdésedre a válasz az szerintem hogy lehet hogy kezdtél bele menni az alvási fázisba.az agykontrollnál az alfa állapot az amiben meditál az ember.na és az alfa állapotot mindenki eléri elalvás és ébredéskor.ezért nem nehéz bele aludni ha meditál az ember és esetleg fáradt is egy kicsit.
2012. máj. 27. 05:53
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszi most már értem :)
2012. máj. 27. 06:27
 9/9 anonim ***** válasza:
A 4/8: ha valamit még! nem tapasztaltál meg, attól még az VAN! Ha valamit-valakit nem értesz meg, nem tudod MÉG fölfogni, attól az még LÉTEZIK! És kérlek: mellőzd a durva szavakat. Ettől sokkal Hihetetlenebb dolgok is VANNAK, de csakis a "belső köröknek"! Pl.:kőrbejárta a fél világot, hogy 3 kínai ORVOS- 3 perc alatt-gondolati úton egy 8cm-es daganatot eltávolított! És még mik vannak...Deni
2012. máj. 28. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!