Milyen lény okozza ezt az örömöt?
Figyelt kérdés
Nevettetek már a szeretettől? Engem tegnap éjszaka felhívott a legkedvesebb barátom, mert nem akarta, hogy rossz érzésekkel aludjak el, és hogy bocsánatot kérjen. Felébresztett, mert már aludtam, de ez nem számított. Mivel álmos voltam nagyon az önfeledt nevetésen kívül mást nem tudtam reagálni. kacagtam mint az atom. :)2013. febr. 16. 00:20
1/3 anonim válasza:
Álomból felkelve gyakran dominál még a tudatalatti a cselekedeteink irányításában, és mivel a nevetés az egyik ösztönös reakciónk az örömünk kifejezésére, ezzel reagáltál a hirtelen jött pozitív ingerre :)
A lény, aki ezt az örömöt okozta, a barátod.
2/3 anonim válasza:
Ezért van az, hogy egy buli után már másnaposan hazafele úton többet nevetsz, mint a buli éjszakáján. :D
3/3 anonim válasza:
Csillámfaszláma: http://www.youtube.com/watch?v=HKpEDJAk-5w
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!