Ti is látjátok? Mi lehet ez? Minek a jelképe? Többi lent!
Figyelt kérdés
ezt a fotót úgy készítettem az erdőbe, hogy hosszú expoziciós időt állítottam be, és fényképezés közben mozgattam a zoom gyűrűt. Ilyen lett a kép. a jobb oldalon szerintem egy pombermacihoz hasonló, mesefigura szerűségű alak jelenik meg ha jól figyelünk, ti is látjátok? szerintetek mi lehet?? [link] 2012. szept. 2. 22:09
2/17 anonim válasza:
Én látom, de az nem a pombermaci, hanem a béka szellem. Megzavartad az erdő békéjét, ezért jött elő és valószínűleg elátkozott. Ha az átok valóra válik a békák ellepik a házadat, de én jó pénzért leveszem rólad.
Mihály jósnő
3/17 anonim válasza:
Én nem igazán látom, de ez teljesen normális ilyen fotózással.
4/17 anonim válasza:
Ezt 20-30%-os transparencyvel ellátott layernek hívják.
5/17 A kérdező kommentje:
Montihun ezt nemértemg. kifejtenéd kicsit jobban?
2012. szept. 2. 22:22
6/17 anonim válasza:
Ez Robin Hood nyílvessző kamerája.
Jó lett.
7/17 anonim válasza:
Igen, az a pombermedvedisznóember.
Pista jósnő
8/17 anonim válasza:
én egy nyuszi félét látok de nem biztos hogy azt látom amit te.
9/17 anonim válasza:
10/17 anonim válasza:
Csillámfasznáci:ezen mekkorát röhögtem.xDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!