Ti is látjátok? Mi lehet ez? Minek a jelképe? Többi lent!
Figyelt kérdés
ezt a fotót úgy készítettem az erdőbe, hogy hosszú expoziciós időt állítottam be, és fényképezés közben mozgattam a zoom gyűrűt. Ilyen lett a kép. a jobb oldalon szerintem egy pombermacihoz hasonló, mesefigura szerűségű alak jelenik meg ha jól figyelünk, ti is látjátok? szerintetek mi lehet?? [link] 2012. szept. 2. 22:09
11/17 anonim válasza:
csillámfasznáci bammeg :D:D:D:D:DD uriiisten xDDDDD
gazsibácsilótetű jósasszonyság :D
12/17 anonim válasza:
Én nem látok ott semmit . De nekem tetszik a képed .
13/17 anonim válasza:
Nekem ez a Domo Kun figura ugrott be egyböl arról, amit odaphotoshoppoltál. Bár a szeme nem egy színü, így nem tuti, hogy ö az :)
16/17 A kérdező kommentje:
eskü, hogy nem photoshop, és semmi képszerkesztő, de mindegy, ezt ugysem fogja senki elhinni
2012. szept. 3. 13:29
17/17 anonim válasza:
jólenne ha bekarikáznád a képen,hogy mit kell nézni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!