Régen mindig elképzeltem, és el is hittem hogy megnyerem a lottót, a vonzás törvénye ilyenkor hogy működik?
micimackó malacka jó barátja
láttad a mesét, beszélsz róla, könyvek és videó is van róla.
de valós dolog????
itt a titok, van róla videó, könyv , emberek osztják meg h kivel mi történt,
de valós dolog??
igazolták laboratóriumi kísérletek által?
a tudományos akadémia elismerte mint tudományos elvet?
a választ mindenki tudja...
szerintem vond le magad a következtetést. nem befolyásolja a világban lévő történéseket, hogy ki mit ismételget magában. független dolog a kettő. legalábbis nagyon úgy tűnik.
a saját egészségünkre viszont hatással lehet a mentális életünk. de itt is hiten múlik szerintem inkább. ha jól vagy belül és bízol, az többet ér mintha elmondod ezt százszor, de még sincs az meg ténylegesen. de itt is, bár hat a tudatunk a testre nem csak az hat. bárki bármikor megbetegedhet és meghalhat. ez a játék része.
szóval szerintem fogadd el, hogy sok ember szegény és beteg. van ilyen élet is. és próbáld meg kiegyensúlyozottan, jó kedéllyel leélni ezt. te egyedül megtalálva, hogy mi okoz örömet és mi nem. függetlenül attól, hogy másnak mi. és aztán bátran közeledj ahhoz, amennyire tudsz. ha meg nem tudsz az se baj.
Hogy programozol?
Őszintén elhiszed amit akarsz? Vagy átvered saját magadat azzal, hogy csak mondogatod, hogy gazdag akarsz lenni?
A teremtő erő ( vonzás) nem hülye... ha nem őszintén gondolod és vannak blokkok félelmek, kételyek a kivánságaidal kapcsolatban akkor nehézkesen tudja elhozni neked.
Mert elhozza csak nem veszed észre mert negatív vagy. Jön egy lehetőség de nem veszed észre, hogy ez egy lehetőség.
Őszinte érzések és mindenre nyitottság szügségeltetik és ismerned kell saját magadat,hogy mit akarsz igazán.
A lottót azért nem nyerik meg sokan még a vonzás által sem mert igazából nem azt akarják. ( hiába csapják be magukat)
lottót nem is fogod megnyerni sose, mert átverés.
egy prgramm által lefuttatott számszor lesz az amit a gép kihúz, ott is ugye van az h machinált a húzó gép.
szted mikor megvan a számsor a végén, és pár perc alatt átfutja a gép a feladott számsorokat h van e köztük telitalálatos, akkor kb ennyi idő ugyanezt csalásra is csinálni, délben lezárják a feladást , negyed órára rá már megvan az esti számsor, amit majd kihúz a gép.
ne pazarold ilyen baromságokra a gondolataidat.
És szerinted kedves előző válaszoló, vajon megérné a Szerencsejáték Zrt-nek csalni? Csak mert nem kevés bevétele van a lottóból, és bizony volt olyan ország, ahol bukott az állami lottó csalás miatt, és nem kicsit sínylette meg a költségvetés.
Itt megéri legálisan játszani, hiszen úgy is hatalmas profit van belőle.
ne feltétlen veszteségként fogd ezt fel. a szerepet, amit játszunk nem teljesen magunk válasszuk. ezen kár sopánkodni, hogy miért a koldus jutott, a játék innen indul. hogy mit tudsz kezdeni ezzel. leülsz a földre és nem mész tovább, mert egy másikat akarnál? vagy elkezdesz mozogni ebben. szépen kibontva gazdagítva.
a pozitivitást nem csak úgy lehet érteni, hogy a kényelmeset akarod. a könnyűt a nehézzel szemben és bízol benne, hogy úgy is lesz és akkor úgy is lesz. hanem úgy is, hogy akármi is van hiszel abban, hogy az jó. akármilyen abszurd is. képzelj egy koldust, akinek ez égne a belsejében. hogy nem teher ez neki. hanem ő ezt játssza most. nem ő akarta, de ám legyen. valószínűleg az arcán vagy a pillantásában is látszana ez. és az élete nem lenne kevesebb, mint annak, aki a polgári társadalom által kívánatosnak mondott dolgokkal foglalkozik. persze ez nem jelenti azt, hogy így elmúlik a fájdalom. de van olyan szerep, ami ezzel jár. nem csak komédia van. sőt az emberek, ha nézni kell magasabbra tartják a drámát.
a lényeg, hogy az életed az életedhez mérd és ne más lehetséges sorsokhoz.
Hát igazat megvallva nem elég akarni gazdagnak lenni, tenni is kell érte. Nem akarlak megbántani de még is mit vártál, otthon ülsz csinálod az agykontrolt és 15 év múlva autómatikusan gazdag leszel? LOL
Ha gazdag akkarsz lenni akkor elsőnek is el kell menned dolgozni, abból lesz egy fölösleg amit félreraksz. Ha gazdag akarsz lenni el kell sajátítanod a gazdagok mentalitását. Rengeteg óra kemény munka és tanulás kell hozzá, megtanulni a pénzügyeket. Én a gazdag papa szegény papa című könyvem kezdtem olvasni, benne van hogy tud az ember fejlődni gazdagodni. Nem elég eltervezni hogy te a jövőben gazdag leszel csinálni is kell!!! Ha valami célod van legyen az bármi, tenni kell érte. Az hogy munka nélkül otthon ülsz és csinálod az agykontrolt abból nem lesz pénzed. A lottó meg hát tud veszélyes lenni, épp ez a baj benne. Felrakod a szelvényt és mindig álmodozol róla hogy gazdag leszel és hogy mennyi minden veszel, egyrészt több az esélyed arra hogy meghalj mint hogy megnyerd a lottót.
+ Még ha a lottót meg is nyernéd az esélyeid akkor is elég gyengék, mert nincs semmi pénzügyi tapasztalatod. Statisztika alapján 3-5 éven belül elvernéd a lottón szerzed vagyonodat, a lottón meg gazdagodott emberek nagy része szegényebb a nyeremény után mint előtt.
Szóval ez bonyolult, mert hiába van több pénzed az igényeid is nőnek vele együtt.
Ezért van az hogy mindegy mennyi pénzt keres az adott illető
sose tud belőle félrerakni.
Csinálnod kell egy szabályt amit be kell tartanod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!