Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerintetek igaz, vagyis...

Szerintetek igaz, vagyis létezik az az elv, hogy rossz után már csak jó jön?

Figyelt kérdés
Sajnos nálam már több éve csak a rossz van jelen. Teljesen elment az életkedvem. :(
2013. márc. 9. 20:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Mindennek oka van, ami történik velünk. A sok rossz sem történik véletlenül, ennek is célja van. Tanulnunk kell belőlük, hogy fejlődhessünk. És igen, tudom, hogy nagyon nehéz ilyenkor pozitívnak lenni, de muszáj, mert csak ez adhat erőt.

Az első lépést a legnehezebb megtenni, de ha ezt megteszed, utána egyre jobb lesz. Ha történik valami rossz, ahelyett, hogy keseregsz rajta, gondolj bele, hogy mi célja lehetett ezzel a sorsnak, hogy mit kell vajon ebből tanulnod és próbálj meg keresni benne valami pozitívat. Pl. péntekre lebetegedtem, alig volt erőm, úgy néztem ki, mint egy élő hulla, világomat nem tudtam. Ez ugyebár elég rossz, de mégis történt valami jó is. Unokatesóm meglátogatott, sőt, még a gyógyszertárba is elment és kiváltotta a gyógyszeremet. És ez csodás dolog, mert egyébként ritkán találkozunk. Nagyon jó érzés volt, hogy meglátogatott. Ismét rájöttem, hogy milyen fontosak a családi kapcsolatok és hogy nem szabad elhanyagolni egymást. Szóval beteg vagyok, de mégis ért pozitív dolog is..

Biztos, hogy veled is történnek apró, pozitív dolgok, csak észre kell venni.

Nekem egyébként az a tapasztalatom, hogy egy nagyon rossz periódus után már jobb időszak jön. És én ezt többször is tapasztaltam, bár tettem is érte, hogy jobb legyen.

Szóval fel a fejjel, keresd a pozitív dolgokat és hidd el, hogy jobb lesz!!

18/L

2013. márc. 10. 11:39
 12/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen.

Valóban egy fordulatot kéne vennem, és pozitívan gondolkodni.

Próbálom, de ahogy Te is írtad, nagyon nehéz az első lépés.

Te végeztél agykontroll tanfolyamot?

2013. márc. 10. 21:56
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem végeztem semmilyen tanfolyamot, bár volt egy nagyon közeli ismerősöm, aki ilyenekkel foglalkozott, tanfolyamokra járt stb. Nagyon sokat tanultam tőle, nagyon sokat segített nekem. Ő már sajnos nincs köztünk, de a mai napig azt próbálom hasznosítani, amit tőle tanultam. :)
2013. márc. 11. 06:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!