Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerintetek igaz, vagyis...

Szerintetek igaz, vagyis létezik az az elv, hogy rossz után már csak jó jön?

Figyelt kérdés
Sajnos nálam már több éve csak a rossz van jelen. Teljesen elment az életkedvem. :(
2013. márc. 9. 20:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

nekem úgy tűnik nincs ilyen dolog. lásd aki valami betegséggel születik és hamar bele is hal. neki soha nem jön a jó. hacsak nem e közben valahogy.

de veled másképp lesz. ezt én mondom.

2013. márc. 9. 20:29
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
én meg azt a mondást ismerem, hogy csőstől jön a baj - nálam sajnos ez működik is :S
2013. márc. 9. 20:32
 3/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Nagyon jól esett, hogy azt írtad, hogy velem máshogy lesz. Köszönöm szépen.
2013. márc. 9. 20:48
 4/13 anonim ***** válasza:

“Mindenki azt kapja, amit előidézett. Sem többet, sem kevesebbet és nem is mást.”

A boldogság önmagadban van,ha a külső körülményektől függővé teszed,akkor nem lehetsz boldog. :)

2013. márc. 9. 21:06
 5/13 anonim ***** válasza:
Általánosságban az elv igaz, mert az emberi psziché úgy működik, hogy a rosszat valamelyest képes megszokni, és ha utána egy amúgy semleges dolog következik be, annak is fog örülni. Lásd az auswitzieket, akik kiszabadultak. Megszokták a rossz körülményeket valamelyest, és szabadulásukkor már mindennek tudtak örülni. Veled is így kell lennie, így működnek az emberi periódusok, én ennek a tudatnak köszönhetem, hogy nem lettem régebben öngyilkos. Jól is tettem, mert tényleg eljöttek a jó dolgok. :)
2013. márc. 9. 21:26
 6/13 anonim ***** válasza:
56%
Nem igaz. A rossz után még sokáig emlékezni fogsz a rosszra és az is rossz lesz.
2013. márc. 9. 21:36
 7/13 anonim ***** válasza:
96%
"Nem azt kepja mindenki amit érdemel,hanem azt kapja amit kap..."
2013. márc. 9. 22:17
 8/13 anonim ***** válasza:
Igaz. Persze az arányok változnak! Pl ráborítod a kávét a kedvenc könyvedre ami rossz, fél óra múlva meg beállsz a forró zuhany alá ami jó. És ez így megy folyamatosan.... Persze észre kell venni a kicsi dolgokat is, hogy észrevedd ezt a folyást. :D
2013. márc. 9. 22:21
 9/13 anonim ***** válasza:

Azt tapasztalom, hogy amikor azt mondom, ennél rosszabb már nem lehet, mégis kiderül hogy lehet még rosszabb.

Mi jön az életbe? Nekem is sok éve csak a rossz jön. Már nem is reménykedek benne, hogy lehet jobb, hiszen az élet már annyira bebizonyította, hogy még rosszabb is lehet.

2013. márc. 10. 06:49
 10/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a biztató szavakat. Valóban jöhetne valami jó is.

Hát igen, eddig én is csak azt tapasztalom, hogy rossz után is rossz jön. Hiába próbálok pozitívan gondolkodni. Nem jön össze... :(

2013. márc. 10. 08:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!