Milyen féldrágakő használható a rák (elsősorban a nőgyógyászati daganatok) megelőzésére?
Figyelt kérdés
2013. febr. 27. 20:39
11/16 A kérdező kommentje:
Hűűűű, mit látok? Az EZOTÉRIA rovatban vagyok! Szerintem nincsenek reptoidok, de nem oltom le azt aki róluk tesz fel kérdéseket...
Nem teljesen értem, hogy mért esik jól kioktatni, ha nem tudtok egy kérdésre választ.
Üdv attól aki hisz benne, és segítségre lett volna szüksége.
2013. febr. 28. 07:12
12/16 Tom Benko válasza:
@8: Engem megnyugtat, ha van mellékhatás. Ha van valaminek hatása, akkor van mellékhatása is. Másrészt pedig ha csak pár törzs ellen véd, az is több, mint ha az egyik ellen sem...
14/16 anonim válasza:
Hogy a feltett kérdésre is kapjál választ: a rodizit.Nem rodozit,mert az más.A rodizitot elég nehéz beszerezni és drága is,de hatásos.e-bay -n rengeteg van,de inkább ezen a cimen érdeklődjél:spheyo@gmail.com.Ha teheted hármat vegyél,és állandón magadnál kell tartani,természetes anyagból készült zacskóban,mert picik.Aki pedig nem hisz a kövek gyógyitó erejében,az tartsa meg magának a véleményét.
Még keress rá a google--n bövebb információért.
16/16 A kérdező kommentje:
Minden kedves válaszolómnak köszönöm szépen a segítséget! :)
2013. márc. 17. 22:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!