Kő??? Kő menni rendszeresen évente ellenőrzésre,és nem hinném,hogy a hajlam öröklődése ellen bármi is segítene.
2013. febr. 27. 20:51
2/16 A kérdező kommentje:
Úgy tudtam közismert a tény, hogy a kövek rezgésszáma sok mindenben segíthet...
Elnézést, hogy az ellenőrzés mellett szeretném ezzel is megtámogatni az egészségem. :)
2013. febr. 27. 20:56
3/16 anonim válasza:
Ez NEM tény, csak belemagyarázás. Semmilyen kő nem előzi meg a megbetegedést, sem a gyógyulást nem segíti. Legfeljebb akkor, ha hiszel ebben a babonában. De akkor sem a kő a csodatevő, hanem a hited.
2013. febr. 27. 21:02
4/16 Tom Benko válasza:
A kövek rezgésszáma? Fizikaóra megvan? A frekvencia az anyagon kívül a méretektől is függ. Egyébként pedig semmilyen kő nem véd meg a ráktól, még lenyelve sem, nem hogy nyakban hordva. Ez egy olyan ordas nagy baromság, hogy az elmondhatatlan. Megelőzésre nem használható semmi, de időben észrevéve a bajt, ami a megfelelő szűrővizsgálatokkal kivitelezhető, igen könnyen és gyorsan orvosolható. Orvosokkal, sebészekkel, gyógyszerekkel. Drágakövekkel, macskaszőrrel, ráolvasással nem.
2013. febr. 27. 21:05
5/16 anonim válasza:
Feltételezésed semmilyen tény nem támasztja alá , de itt megtalálhatod azokat a gyönyörű ásványokat :
Hát, ha a rezgésszám számít akkor szerintem inkább ülj napi egy órát egy excentercsiszolón, az elég rendesen rezeg. Esetleg egy Rába-motoros Ikarus is jó lehet, csak az némileg drágább.
A HPV oltásnál biztos jobb, aminek bizonyítottan több mellékhatása is lehet, ráadásul a több tucat vírustörzsből csak néhány ellen véd. A szűrővizsgálatokkal max felismerni lehet időben...Javaslom, hogy erősítsd a szervezeted sok antioxidánssl, legjobb, ha céklát eszel rendszeresen, meg a mozgás is segít, hamarabb kiürülnek a méreganyagok. Remélem tudtam segíteni! :)
2013. febr. 27. 22:57
9/16 Zsizsik666 válasza:
hmm..cickafark teát ajánlják sokan, ha a vérzésed nincs rendben heamatit követ, rák ellen, ha pl. stresszből fakadna, piros jáspist, egyébként rózsakvarc, a hegyikristály meg mindenre jó :)
Látom, támadnak itt téged, jobb dolguk nincs a kekeckedésnél :(
2013. febr. 27. 23:20
10/16 Zsizsik666 válasza:
Jajj, ezek a gyöngyök!!!! Ó, ha lesz pénzem, én is veszek, annyira gyönyörűek :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!