Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A hipnózis valós dolgokat tár...

A hipnózis valós dolgokat tár fel?

Figyelt kérdés
Hipnózisban volt részem kb 2 hete és kiderült a gyerekkoromról néhány dolog. Nem tudom eldönteni,hogy higgyek-e ebben vagy nem? A hipnózis alatt kiderült ,ami talán a legfontosabb az az,hogy az apukám nem az apukám. Utána járjak DNS vizsgálattal? Elméletileg tudnak a szüleim a dologról csak nem beszélnek róla. Bolygassam a múltat?
2013. febr. 21. 14:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ha szeretnéd megtudni az igazságot mindenféleképpen járj utána. Egyébként én önhipnózissal alakítottam magamnak egy pozitívabb világot mint a jelenlegi, + egy alteregót is teremtettem amit már nem tudok uralni.
2013. febr. 21. 15:03
 2/13 A kérdező kommentje:
Gondoltam rá,sőt folyton az jár a fejemben DNS-el alátámasztás kell,de mi van ha nem úgy van? mi van ha az egész csak kitaláció? vagy épp a hipnózis nem volt jó??? bántsam meg a szülőket?
2013. febr. 21. 15:13
 3/13 anonim ***** válasza:
Nem kell megbántanod őket, finoman csak kérdezz rá... Meséld el, mi volt a hipnózison és figyeld hogy reagálnak!
2013. febr. 21. 15:17
 4/13 anonim ***** válasza:
Nem lehet a dns tesztet titokban elvégezni? Elég egy hajszál is apukádtól. :D
2013. febr. 21. 15:18
 5/13 A kérdező kommentje:
Most jártam utána elég szép összegért csinálják meg a testvér tesztet. 100.000ft egy testvérem van ő meglepődött.
2013. febr. 21. 15:33
 6/13 Antimod ***** válasza:
Pontosan hogyan került ez szóba a hipnózis alatt? Milyen formában számoltál be róla?
2013. febr. 21. 16:37
 7/13 A kérdező kommentje:
Úgy került szóba,hogy arra kerestem a választ vajon miért nem tudom elfogadni magam. Miért nem tartom magam elég jónak....és miért akarok megfelelni mindenkinek...
2013. febr. 21. 16:56
 8/13 Antimod ***** válasza:
Nem egészen így értettem. A hipnózis folyamata alatt mit mondtál a terapeutának, honnan tudod? Nyilván nem mondták meg neked a szüleid. Hogy derült ki?
2013. febr. 21. 17:11
 9/13 A kérdező kommentje:
Kb. a fogantatás után 2 hónappal végig hallgattam édesanyám és a szeretője beszélgetését és hogy ezt nem így akarták. majd kb 10 éves voltam mikor édesanyám vitatkozott "édesapámmal" így mindkét alkalommal azt hallgattam,hogy nem akartak illetve nem terveztek és apám az nem az apám.
2013. febr. 21. 17:50
 10/13 anonim ***** válasza:
Attól függ. Alapvetően remek módszer az emlékek felidézésére, DE, van egy olyan problémája, hogy ha a hipnotizőr arra kér "emlékezz vissza amikor gyerekkorodban molesztáltak!" akkor a tudatalattid ezt utasításnak fogja venni egy gyerekkori molesztálós emlék megalkotására.
2013. febr. 21. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!