Járt-e már valaki ebben a titokzatos szellem lakta házban Bp-n? ( lent)
II. kerület Dénes utca közelében van, a Gyermekvasúttól nem messze és most elvileg eladó. Régen volt arra egy ismerősöm és égett egy szobába a lámpa. Belógtak,de senki nem volt ott.. még csövesek sincsenek.aztán hallottak történeteket, hogy látnak néha egy idős asszonyt az erkélyen sokszor, de elvileg senki sem lehet ott. Kiderült, hogy az régen óvoda, majd idősek otthona volt, de bezárták.
Most voltam arra felé, este, senki sincs ott ,de egyik szobába most is égett a lámpa. Igazából tud róla valaki valamit még, vagy járt már bent valaki? Így néz ki:
Nagyon szép épület és egész jó állapotúnak tűnik, csodálom, hogy nem őrzik gondosabban.
A furcsa az, hogy tudtommal az olyan házakban, ahonnan huzamosabb időre kiköltöztek, illetve eladó és nem lakják, ki szokták kapcsolni a villanyórát!Tehát ezt a házat lehet hogy mégis csak látogatja a tulajdonos vagy fenntartó rendszeresen, vagy csöves látogatja.Ez nagy ház lehet, a csöves bőven elbújhat ha meghallja, hogy valaki más is bemerészkedett az épületbe.De az is lehet, hogy a tulajdonos mondjuk szívességből tényleg megengedte egy öregasszonynak hogy néha meghúzódjon a házban.
Ezért gondolom azt, hogy nem szép dolog oda bejárkálni, úgymond betörni, még ha szerencsétlen sorsú hajléktalan is "bújkál" ott esetleg.
Legutolsó sorban gondolnék csak "szellemre",persze, lehet, hogy furcsa jelenségek zajlanak ott néha valami okból...
huhh én igazából nem csodálom hogy nem laknak benne!ettől a háztól icchletet kaptam egy jó kis horror forgatásához! :D komolyra fordítva a dolgot:
kedves kérdező!ha véletlen egyszer tényleg betévedsz egy kamerával oda, akkor raknál fel nekünk ide képeket vagy videókat?mert egyébként tökre érdekel hogy milyen belül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!