Járt-e már valaki ebben a titokzatos szellem lakta házban Bp-n? ( lent)
II. kerület Dénes utca közelében van, a Gyermekvasúttól nem messze és most elvileg eladó. Régen volt arra egy ismerősöm és égett egy szobába a lámpa. Belógtak,de senki nem volt ott.. még csövesek sincsenek.aztán hallottak történeteket, hogy látnak néha egy idős asszonyt az erkélyen sokszor, de elvileg senki sem lehet ott. Kiderült, hogy az régen óvoda, majd idősek otthona volt, de bezárták.
Most voltam arra felé, este, senki sincs ott ,de egyik szobába most is égett a lámpa. Igazából tud róla valaki valamit még, vagy járt már bent valaki? Így néz ki:
Gyertek csak!!! Majd megbánjátok!
Üdv.: Vicuska néni, született: 1870.
röhögtem egyes kommenteken, köszi :D
amúgy szerintem léteznek szellemek, még ha nem is itt. bár a dolgok amiket írtam, elég érdekesek...
egyébként nem fizetek én senkinek, ingyen is bemegyek a kaland kedvéért, nem nagy cucc bemenni éjszaka. egyébként van kerítése dehát na..bemész és nyitva van mindene ha jól tudom, legalábbis egy ajtó biztos
Bemehetnél csinálni képeket amikor esetleg ég a villany és úgy bemenni kamerával.
Proton puskát azért vidd magaddal :D
Mit szóltak a csövik amikor 4 "vascsöves" gyerek bement közéjük?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!