Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A fáknak lasabban telik az idő?

A fáknak lasabban telik az idő?

Figyelt kérdés

A fa nagyon-nagyon lassan növekszik. Emelett áll egy helyben, nem csinál semmit. Ezért kérdezem.

De más, ha pl órjásteknősről van szó. Az orjásteknős bár 200 évig is elél, képes abban az ütemben mozogni, ahogyan azt látni lehet. Így hát, az orjásteknős, és egyéb mozgó állatok nagyjából ugyanúgy tapasztalhatják meg az időt, mint az ember.

A fák viszont szerintem hatalmasan elnyújtva vélik érzékelni az idő haladását.

2013. febr. 15. 13:35
1 2 3 4 5 6 7
 61/66 anonim ***** válasza:
# 60/60 Írjál olyan rövid idő alatt annyi könyvet, olyan hatalmas sikerel mint Nemere István annyi műfajban, aztán utána illetheted kritikával, Addig nem.
2013. febr. 17. 14:19
 62/66 anonim ***** válasza:

#61: jaj, ne gyere már ezzel a snassz visszavágással, könyörgöm. Ennél már csak az jobb, hogy "mindenki magából indul ki", vagy hogy "csak irigykedsz".

Szakácsnak kell lenned ahhoz, hogy megmondd egy kajáról, hogy jó-e?

2013. febr. 17. 20:44
 63/66 anonim ***** válasza:
Rengeteg díjat nyert Nemere István, tehát valóban jó író !! Ha neked nem tetszik, rossz az izlésed :S
2013. febr. 18. 22:11
 64/66 anonim ***** válasza:
Igen, Nemere remek író, ezt nem vonom kétségbe, én is szeretem a könyveit, mert rengeteg érdekes dologgal foglalkozik és más szempontokat mutat be, mint amit megszoktam. Ettől függetlenül szerintem célszerű egészséges szkepticizmussal olvasni (a szó eredeti, pozitív értelmében), és nem tényként elfogadni mindent, amit izgalmasnak és érdekesnek találunk.
2013. febr. 19. 11:41
 65/66 anonim ***** válasza:
51%

"Mint ahogy egy orjásteknős sem képes pl irigykedni. Fejletlen a tudatuk ehez. De attól még érzékelhetnek."

Tudományosan bizonyított, hogy érzelme minden egyes LÉLEGZŐ állanak van. A tudatuk az érzelem kifejezéséhez nem kell. A tudatuk a logikus és racionális gondolkodáshoz kevés.

2013. febr. 19. 18:47
 66/66 anonim ***** válasza:

>Tudományosan bizonyított, hogy érzelme minden egyes LÉLEGZŐ állanak van.

Ez hülyeség. Küldj linket.

2013. febr. 19. 19:15
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!