Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A fáknak lasabban telik az idő?

A fáknak lasabban telik az idő?

Figyelt kérdés

A fa nagyon-nagyon lassan növekszik. Emelett áll egy helyben, nem csinál semmit. Ezért kérdezem.

De más, ha pl órjásteknősről van szó. Az orjásteknős bár 200 évig is elél, képes abban az ütemben mozogni, ahogyan azt látni lehet. Így hát, az orjásteknős, és egyéb mozgó állatok nagyjából ugyanúgy tapasztalhatják meg az időt, mint az ember.

A fák viszont szerintem hatalmasan elnyújtva vélik érzékelni az idő haladását.

2013. febr. 15. 13:35
1 2 3 4 5 6 7
 51/66 anonim válasza:
szerintem te amúgy próbálod viccesre átterelni a témát mr "orjásteknős", JÓ ESETBEN , ha nem akkor meg....tudjuk:D
2013. febr. 15. 18:08
 52/66 anonim ***** válasza:
88%

" Kérdező és hogy csajoznak a delfin fiúk? Milyen ismerkedési szöveget mondanak a delfin csajsziknak?"

"Füttyökkel kommunikálnak, ha nem tudnád!"

Akkor az útépítő munkások között elég sok az orjás delfin, mert gyakran fütyülnek a lányok után.

2013. febr. 15. 20:10
 53/66 anonim ***** válasza:
94%
Orjás agyad van, kérdező!
2013. febr. 15. 20:14
 54/66 maryann d válasza:
de jót nevettem!!! köszönöm
2013. febr. 15. 20:19
 55/66 anonim ***** válasza:

A hozzászólásokba csak nagy vonalakban beleolvasva ez jó kis kabaré lehet, majd átolvasom részletesen :D :D :D

Mellesleg, az idő, mint olyan, csak emberi kitaláció. Ebből az következik, hogy a fák nem a mi léptékünkkel "gondolkodnak".Sőt, számunkra egy fának nincs is gondolkodása, tudata.

2013. febr. 15. 23:20
 56/66 anonim ***** válasza:

Én kimondtam hangosan, hogy orjásteknős, de még így is rossz, ha rövid o-val írod.

Hogy válaszoljak, az idő csak egy olyan fogalom, amiről mi is tudjuk hogy létezik, egységekre tudjuk bontani, de még így sem tudjuk teljesen bemutatni a mivoltját.

2013. febr. 16. 13:12
 57/66 anonim ***** válasza:
Az anyja TB-számát nem kérdezik?
2013. febr. 16. 13:13
 58/66 anonim ***** válasza:
Szögeden örjás töknőcnek hívják.
2013. febr. 16. 16:36
 59/66 anonim ***** válasza:

# 24/58 Megint ostobaságokat irsz :D

Idétlen módon írod össze a kébzelgéseidet és azt hiszed téged akar mindenki felhúzni -.- Menj a pszichiátriára !!

Öcsi menj vissza a suliba és olvassál még -.- A fák is és a növények is elárulom neked tudnak kommunikálni. Nemere ISTVÁN HÍRES KÖNYVÉBE OLVASTAM, ami neked sosem lesz meg.

2013. febr. 16. 22:54
 60/66 anonim ***** válasza:

>Nemere István

Ó, már mindent értek. Semmi gond, én is olvastam Nemerét, rengeteg érdekességet ír, de kinőttem belőle, ahogy az annak a rendje. Talán te is eljutsz odáig egyszer ;)

No, de nem folytatom tovább veled a szóváltást, mert úgy tűnik, képtelen vagy felemelkedni az értelmes vita szintjére, nekem meg nincs kedvem lesüllyedni a te alpári, gyerekes szintedre.

Olvass továbbra is szorgalamsan, de ne csak Nemerét!

2013. febr. 17. 12:10
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!