Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Felvétel visszajátssza a...

Felvétel visszajátssza a fájdalmat? Ilyen létezik?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/user/Szcientologiavideo?v=lEyAs66egeg

Ha valakit valami sokk ér lehetséges hogy később fog csak emlékezni rá??? Ilyen létezik?

2013. febr. 14. 15:24
 1/6 anonim ***** válasza:
Nincs az az isten, hogy megnézzem ezt a videót, de... Engem egyszer elütött egy autó, de nem emlékszem magára az autóra, pedig arra néztem és nappal volt. Mintha a semmiből jött volna, pedig nyilvánvaló, hogy láttam, de csak arra emlékszem, hogy elindultam a járdáról, utána meg az ütközésre. Nemhogy a típusát, a színét se tudnám megmondani.
2013. febr. 14. 15:40
 2/6 A kérdező kommentje:

Igen de én is azt látom ebbe a videóba hogyha ismétlődne a dolog veled akkor emlékeznél. Pl. itt is volt egy autós baleset ment közbe egy locsoló, ugatott egy kutya-és mikor újból futott a csaj és újból együtt látta ezt a 3 dolgot akkor volt neki ismerős a dolog.

Érdekes ez a videó...

2013. febr. 14. 15:48
 3/6 anonim ***** válasza:
Igen, létezhet ilyen.Persze tudat alatt emlékszik, de nem képes szembesülni akaratlagosan az emlékkel.Úgy tudom a poszttraumás stressz szindrómának is lehet egyik kiváltója ilyen elnyomott traumás emlék.
2013. febr. 14. 15:48
 4/6 Antimod ***** válasza:

A második kérdésedre válaszolva: létezik, jómagam autóbalesetet szenvedtem, és csak hónapokkal később villant be a dolog egy hasonló szitunál, hogyan is történt. Addig egyszerűen kiesett, már csak arra emlékeztem, hogy előttem termett egy kocsi, és beleszálltam.

Az alapkérdés egy kicsit más jellegű, ezt kifejthetnéd, mire gondolsz, mivel szerintem kevés válaszoló fog végignézni egy közel kétórás videót. :)

2013. febr. 14. 15:49
 5/6 A kérdező kommentje:
Csak én is elkezdtem valamire emlékezni, de nincs meg ez egész kép-történet.
2013. febr. 14. 16:01
 6/6 anonim ***** válasza:

Érdekes egyébként a videó.Mikor alinkben meglátam, hogy scientológia, nos, elgondolkoztam, megnézzem-e, mert ezzel kapcsolatban vannak fenntartásaim, de végül is belekezdtem a videóba és nagyon érdekesnek találom.Nem agymosásról van szó, nagyon érdekes tényeket mond az emberi tudatról, viselkedésről, stb...szóval ez inkább pszichológia, bár sajnos ma nem volt időm végignézni, de majd mindenképp sort kerítek rá.

Közben eszembe jutott, hogy nekem is van egy hasonló tapasztalatom..

Egyszer gyerekkoromban valamitől nagyon megijedtem, mikor egyedül maradtam a szobában éjszakára.Ez nem egy hétköznapi ijedtség volt, hanem szó szerint egy sokk.Logikus lenne, hogy ilyen meghatározó élményre emlékezzek, de semmi.Néha, bizonyos hangok, vagy valaminek az érintése során észreveszem, hogy ez a régi ijesztő élmény próbál felszínre jutni, de amint próbálom "elkapni" szertefoszlik.Olyan ez, mint amikor az embernek már a nyelve hegyén van egy szó, aztán mégsem jut eszébe.Fura..

2013. febr. 14. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!