Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Létezik az eleve elrendeltség?

Létezik az eleve elrendeltség?

Figyelt kérdés
Lehet,hogy rosszul kérdeztem.Arra gondolok,hogy teljesen mindegy mit teszel holnap vagy bármikor,a sorsod megírt forgatókönyv szerint alakul.
2013. jan. 19. 22:43
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
0%
Istenbe higgy, ne ezekbe
2013. jan. 19. 22:45
 2/14 anonim ***** válasza:
Ilyen nincs!
2013. jan. 19. 22:54
 3/14 Tom Benko ***** válasza:
Nem, nem tartom valószínűnek, hogy lehetséges lenne. Eleve a legelemibb szinten is csak valószínű kimenetei vannak egy eseménynek, úgyhogy már ez is gátat szab az előre elrendelt jövőnek.
2013. jan. 19. 23:01
 4/14 Magyarvitéz válasza:
Saját magad vagy sorsod kovácsa.Szerintem ez mindent elmond.
2013. jan. 19. 23:12
 5/14 anonim ***** válasza:
Ha létezik is ilyen forgatókönyv, soha senki nem fog tudni hozzáférni - különben vele ellentétesen tudna cselekedni és bumm. Tehát ha aszerint élsz, hogy ilyen forgatókönyv nem létezik, akkor nem követsz el semmilyen hibát.
2013. jan. 20. 00:07
 6/14 anonim válasza:
szerintem ha erre akarsz egy nagyon jó választ ami kifejti neked, igaz egy kicsit zavarosan az elején és ugrálósan, de a vége letisztáz mindent, azaz nézd meg a Mr. Nobody című filmet. Remek alkotás szép felépítéssel és benne van a válasz.
2013. jan. 20. 00:48
 7/14 anonim ***** válasza:
Eleve elrendeltetett, hogy a tetteknek hatásai vannak, mely hatások más hatásokat keltenek, és ezek megint másokat. Nem tudhatod, ha másképp tettél volna valamit, vagy más tett volna valamit másképp, mi történt volna, tehát mindenre csak egy út van. Ha úgy tetszik, hívd istennek, hívd sorsnak.
2013. jan. 20. 01:45
 8/14 anonim válasza:

Szerintem igen. Van egy sorsod, ami meg fog veled történni, bármit is teszel. Lehet hogy valaki elmegy jóshoz, kap egy rossz hírt, megpróbál tenni ellen, de lehet hogy pont emiatt történik meg vele a rossz. Miközben megpróbálja kikerülni.

Persze ez nem törvényszerű, de biztos vannak olyanok, amiket nem lehet kikerülni. Sok dolgon lehet változtatni, de olyan is van, amin nem.

2013. jan. 20. 01:45
 9/14 anonim ***** válasza:

Nekem pl. eleve elrendeltetett hogy hamar fogok meghalni... ne

m is bánom... ez van!

2013. jan. 20. 01:55
 10/14 anonim ***** válasza:
"Mindenki a saját sorsa kovácsa"
2013. jan. 20. 09:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!