Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ti miben hisztek? Az eleve...

Ti miben hisztek? Az eleve elrendelésben vagy abban h a sorsunkat mi irányitjuk, magunk alakítjuk.

Figyelt kérdés
2011. dec. 30. 07:28
 1/9 anonim ***** válasza:

Én abban hogy a tetteink visszahatnak ránk a jövőben, és minden jó tettnek meglesz a gyümölcse, és minden rossznak is a "böjtje".

De a sorsunkat magunk irányítjuk, tehát ha pl tanulunk és teszünk azért hogy jobb életünk legyen akkor sanszosabb hogy lesz is, mintha nem tennénk érte semmit.

2011. dec. 30. 08:24
 2/9 anonim ***** válasza:
Én abban hogy a mi sorsunk meg van irva de váltosztathatjuk is
2011. dec. 30. 08:40
 3/9 anonim ***** válasza:

eleve elrendeljük a sorsunkat. :P

üdv

27/F

LastOne.Left

2011. dec. 30. 10:03
 4/9 anonim ***** válasza:

Én a sorsban valamennyire hiszek.

Tapasztalatból mondom hogy létezik sors,de ez kb úgy működhet mint egy fának az ágazata.Ez utak sokaságából áll amit Te választasz magad,magyarul a sorsod útja mindig elágazik és az hogy merre haladsz tovább azt te döntöd el,de a fő írányító még is a sors.

Én tudom ha sokmindenkinek segítek akkor azt a segítséget visszakapom egyszer majd valamikor.Hiszek abban h a valamit elakarok érni azt el is érhetem(kívéve ha a sors nem ellened dönt)

A lényeg az hogy az élethez nagyon sok akaraterő kell és kitartás,de mindezt felülírhatja a sors keze is,mert vannak dolgok amikhez mi magunk is kevésnek tűnünk.

2011. dec. 30. 10:06
 5/9 anonim ***** válasza:
Azt, hogy csak gondolkodni kéne, és rá lehetne jönni pár dologra. Például arra, hogy tökmindegy, mert nincs észrevehető különbség.
2011. dec. 30. 11:07
 6/9 anonim ***** válasza:
Abban hogy a sorsunkat magunk alakítjuk.
2011. dec. 30. 11:13
 7/9 anonim ***** válasza:
Egyikben sem.
2011. dec. 30. 12:21
 8/9 anonim ***** válasza:
Én abban, hogy a sorsunkat mi magunk alakítjuk.
2011. dec. 30. 12:21
 9/9 anonim válasza:
Én az eleve elrendelésben, minden cselekedetet ki lehetne következtetni az illető személyiségének és a körülötte lévő tényezők pontos ismeretében. De soha nem leszünk képesek, ezért soha nem tudjuk majd megjósolni a dolgok történtét. A sorsunkat csak hisszük, hogy mi irányítjuk, valójában rengeteg olyan tényező befolyásolja cselekedeteinket, amiket nem vagyunk képesek meglátni.
2011. dec. 30. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!