Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ez testelhagyás volt? ( lent )

Ez testelhagyás volt? ( lent )

Figyelt kérdés
Azt álmodtam, hogy ülök a buszon, miközben az haladt, de igaziból mellette suhantam ( a lelkem? ) aztán az úton volt egy alma, amin elcsúszott a busz, és ezt már feljebbről néztem, de nem volt semmi vér, csak megcsúszott és felburult, én meg rajta ültem, de mégis fentről láttam. Mikor felkeltem nagyon erősen vert a szívem, és sokáig.
2013. febr. 10. 22:26
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem, ezt úgy hívják: álom.
2013. febr. 10. 22:46
 2/8 A kérdező kommentje:
de akkor miért vert annyira a szívem? soha nem vert ilyen hevesen.
2013. febr. 10. 22:58
 3/8 anonim válasza:
mert az alomban attelted es olyan erzes mintha igazi lenne,ezert vert ilyen gyorsan a szived.nekem is volt olyan ;s felelmetes is tud lenni
2013. febr. 10. 23:15
 4/8 anonim ***** válasza:
76%
Tudat alatt arra gondoltál, hogy milyen sz*arok a bkv buszok!
2013. febr. 10. 23:20
 5/8 anonim ***** válasza:
A testelhagyás nem jár gyors szívveréssel, legalább is, nem ez az, amiből fel lehet egyértelműen ismerni.Te csak álmodtál és az álom valószínű megijesztett, ezért vert a szived.
2013. febr. 11. 07:53
 6/8 anonim ***** válasza:

án már talán átéltem test elhagyást..

konkrétan nem tudom milyen volt de nagyon könnyű voltam és ilyen nagy fényességet láttam és mintha magasan a levegőben lettem volna...persze lehet álom volt..de épp aznap beszéltem egy pappal és azóta ne ismétlődött meg.

2013. febr. 11. 11:52
 7/8 anonim ***** válasza:
*nem
2013. febr. 11. 11:52
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha testelhagyást éltél volna át, akkor tuti nem kérdeznéd meg itt, mivel annyira egyértelmű lenne. Én inkább "féltudatos" álomra tippelek.
2013. febr. 11. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!