A testelhagyás hogyan lehetséges?
Figyelt kérdés
Először is NEM érdekel a hülye válaszod, úgyhogy ne fáraszd magad. Fordulj meg és haladjál!
Szeretném kipróbálni. Nem is félek tőle, hogy esetleg nem tudok visszajönni vagy valami. Úgy olvastam, hogy amikor alszunk akkor is szellemileg valamennyire elhagyjuk a testünket és köze van az álmainkhoz. Szeretném megcsinálni de nem tudom hogyan kell.
2011. nov. 8. 16:03
1/7 anonim válasza:
Legelső feltétele a morál. Anélkül nem nyílik meg a szívcsakrád. Amikor már mindent és mindenkit szeretsz, és a hülye válaszok íróit is, akkor már menni fog mindenfajta erőlködés nélkül. Akkor már nem lesznek kérdéseid. Üdv.
2/7 anonim válasza:
Szia,
Régebben olvastam egy könyvet az asztrálutazásról, már nem tudom ki írtam és sajnos már nincs meg a könyv. Ebben a témában nézz körül jobban, neten is vannak fent infók.
3/7 x) válasza:
Elsőre úgysem fog sikerülni... ez nem olyan dolog hogy poénból kipróbálom és egyből sikerül. Sok év gyakorlás és megfelelő lelki béke kell hozzá.
5/7 Zimu válasza:
6/7 A kérdező kommentje:
18:36 gratulálok a szövegértésedhez ;)
2011. nov. 8. 19:58
7/7 anonim válasza:
bizonyos betegségekben rgész jól megy az "önelhagyás" - jó érzés de kontrollálni nem igazán lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!