Hogyan tudok asztrál utazást csinálni, illetve mivel jár ez?
Figyelt kérdés
Az is érdekelne, hogy mások gondolatainak, illetve érzéseinek olvasását hogy tudom magamban kifejleszteni.2013. febr. 3. 00:31
1/6 anonim válasza:
Dr Bruce Goldberg
Asztrálutazások kézikönyve
olvasd el online is van és majd képben leszel
2/6 anonim válasza:
na és aztán paravédelmed hogyan lesz öcsém?
úgyse vagy elég kitartó hogy megtanuld.
a gondolatolvasás meg egyáltalán nem mókás, mivel sérti a szabad akarat törvényét és csúúnya rossz karmákat adnak érte. Egyébként meg egy szint fölött magától jön. Egy erkölcsi szint fölött.
3/6 A kérdező kommentje:
Honnan gondolod, hogy nem vagyok elég kitartó?
2013. febr. 3. 13:31
4/6 A kérdező kommentje:
Neked valami képed akkor lehet kilétemről és milyenségemről, ha hackeled a gépemet. Viszont ez esetben is csak TÉVES képed lehet rólam, ráadásul, ha így van, mármint hogy hackeled, akkor tudd: ez büntetendő!!
2013. febr. 3. 13:48
5/6 anonim válasza:
Azzal, hogy ezen az oldalon jelen vagy, eleve diszkvalifikálod magad a magasabb beavatási szintekből. Elcseszted.
6/6 A kérdező kommentje:
Nem érzem, hogy bármit is elcsesztem volna mester :d .
2013. febr. 4. 03:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!