Ti mit fogtok csinálni 21. -én?
Figyelt kérdés
10/L
én egész map Arch emeytől a my apocqlipset fogom hallgatnu. bekuabálom órán hogy ott egy meteorit!
Másnap szétröhögöm magamat.
2012. dec. 14. 21:51
1/15 mxxx válasza:
-.- és erre most kivolt kiváncsi? csak azért tetted fel a kérdést hogy feltehess egy kijelentést -.-
4/15 Malats válasza:
Inkább figyelj Magyar órán, és ne kiabálj semmit.
5/15 anonim válasza:
Mi fogok csinálni?
Megcsinálom a traktort,mert valahol nagyon nyekeredik.Aztán megetetem a malacokat,és elmegyek a kocsmába lepihenni egy kicsit......mondjuk úgy fél napig.
6/15 anonim válasza:
Ezt fogom hallgatni.
http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=gX-Jjl_8dvA&feature=ends..
7/15 anonim válasza:
Malats! Bagoj monnya verebnek? A Magyar óra az helyes magyaróra.
Én kedves ifjú hölgy ugyanazt, mint rendesen.
8/15 anonim válasza:
A kérdezö nem is 10 éves, csak kamuzik.
Amúgy én elöször is elvileg világvége partyn leszek, aztán meghalok, mint mindenki :D
9/15 anonim válasza:
Pálinkát. Na jó, nem. 21-én lesz az osztálykarácsony, utána átmegyünk a haveromékhoz, csinálunk egy kis "világvége-partit" :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!