A lányom éjjel arra ébredt, hogy nézik, a számítógépnél meglátott egy 15 cm átmérőjű narancssárgás színű gömböt, mire az felé indult. Egy darabig egy helyben lebegett, aztán hirtelen eltűnt a csukott ablakon át. Teljesen nyugodt volt. Mi lehetett?
"A narancssárga gömb - elárulom - a monitor STANDBY üzemmödjának a világító LED-e volt! :D"
Aha, és ez kiment az ablakon... lebegve...
szeretem ezt az oldalt ide sajnos nem írnak már !!!! valós dolgokat hanem főiskolások tinédzserek írkálnak ide buliból megy a "sárkányeregetés" és közben meg olvassák a hülyébbnél hülyébb váalszokat már ott lehet látni mikor elolvasod a kérdés kiírást h KAMU!!!!
ilyen dolgok nincsenek !!!a sok képzelődés meg emberi hülyeség eredményei.
Biztos, hogy nem aludt,nem képzelődött,nagy nyugalmat érzett. Én is gömbvillámra gondolok, vagy másik dimenzió meglátására, amit a szemünk így érzékel.
Hozzáértők segítségét várom!
Nem kamu a történet, miért böngészed az ezotériát, ha nem hiszel el dolgokat? Persze nem kell mindent elhinni, de kérdezem Tőled, ebben mi nem hihető? Azért mert Veled nem történt meg? Az idétlen válaszokat nem én írom! Szeretnélek felvilágosítani, hogy nagyon sok minden van, amit egy átlag ember nem hisz el, sőt...... na, persze pokol mennyország és JóIsten bezzeg van!
Még egyszer: Ez komolyan megtörtént, és olyan válaszokat várok amelyek közelebb juttatnak az elfogadható magyarázathoz!
"A gömbvillámok mióta tudnak szilárd tárgyakon keresztülhaladni? Annyi eszetek van..."
Azt írta a számítógépnél látta, nem azt, hogy áthaladt rajta...
A gömbvillám egyik jellegzetes tulajdonsága az, hogy szeret szilárd tárgyakon áthatolni.És néha olyan viselkedést mutat, mintha "saját tudata" lenne.Na persze nem biztos, hogy van is neki, de éppen elég egybehangzó jellemzést hallhattunk, olvashattunk már erről a jelenségről ahhoz, hogy ne vessük el a létezését.Attól eltekintve, hogy a gömbvillámot még nem sikerült megméricskélni a tudósoknak.
De egyébként elképzelhető az is, hogy létezik a gömbvillám, mint "egyszerű" fizikai jelenség és létezik egy másik, ami a gömbvillámhoz nagyon hasonló kinézetű.....dolog...
Hogy a lányod egész pontosan mit látott, arra sajnos senki nem fog pontos választ adni.Természetesen másik dimenziós jelenség is lehet, bár én ezt kicsit valószínűtlenebbnek tartom.
Én hallottam egy-két megbízható ismerősömtől hasonló történeteket.Például anyám, aki nagy szkeptikus, gyakran mesélte, hogy tizenéves korában, miközben épp a kertben járkált(a tanyán), azt látta, hogy a kerítés mellett, kb 1 méter magasan az út felett, egy nagy méretű, világító, sárga gömb suhan el lassan.Azt mondta úgy nézett ki, kb mint a lemenő nap.Kiabált az anyjának, hogy menjen ő is megnézni, de nagy beszélgetésbe volt a szomszédasszonnyal, így sajnos nem volt más szemtanúja az esetnek.
Másik ismerősöm szobájába egyszer bement egy hasonló gömb, a konnektoron keresztül.Azt mondja, egy ideig bénultságot érzett.Ez talán lehetett az ijedtségtől is, amit nem is csodálnék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!