Mielőtt megszületünk, miért nem kérdezik meg tőlünk, hogy egyáltalán akarunk-e élni? :S
Figyelt kérdés
2012. dec. 28. 17:23
1/37 anonim válasza:
Mi van, ha megkérdezték, igent mondtál, csak nem emlékszünk rá, mi volt születésünk előtt? Vagy mi van, ha halálunknál a fény az alagút végén, a szülőszoba? :O
2/37 Shai-Hulud válasza:
Megkérdezik azt, de csak utána tanulsz meg beszélni.
Addigra meg már késő...
3/37 anonim válasza:
Onnan nézve ez egy tudatos döntés.
4/37 anonim válasza:
Úgy érted hogy minden egyes spermiumot kérdezgessenek meg a leendő szülők?
5/37 anonim válasza:
Nézd, mivel te értél elsőnek és egyetlenként célba a sok millió, ha nem milliárd tesód közül, nekem eleve értelmetlen a kérdésed.
6/37 anonim válasza:
Úgy tudom, létezik a szabad akaratunk. Én is valóban úgy gondolom, hogy abban a pillanatban van döntésünk, amit mi meg is hozunk. Még ha nem is emlékezhetünk. Azokról a babákról hallottam öregektől, akik elmentek terhesség alatt -elvetélt az anyjuk-, hogy nem is akartak megszületni.
7/37 anonim válasza:
Te már muterod hasában is emóztál?
8/37 A kérdező kommentje:
Nem vagyok emos :D
2012. dec. 28. 18:40
9/37 anonim válasza:
Hát figyelj, ha tudom, hogy ilyen leszek, akkor lehet nem akarok megszületni :D Bár kitudja, lehet megmondták, hogy a jövőm jobb lesz és azért akartam :P
10/37 anonim válasza:
9-es, hogy mondhatsz ilyet, Fejnélküli Loúvas,nagyon jó fej vagy, jó,hogy megszülettél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!