Hogyan lehetek táltos?
Nem lehetsz. Ne higgy a neotáltosoknak.
Esetleg elolvashatnál pár könyvet az ázsiai sámánokról, s akkor tudhatnád, hogy ez nem igazán kiváltság, inkább átok. Nem jó "kiválasztottnak" lenni. Na persze nem biztos, hogy a táltos egyenlő a sámánnal.
Vegyél táltos dobot, aggasd tele a házad észak-amerikai indián motívumokkal, néha rakj hatalmas szertüzet, és szeress mindenkit. Ettől kb. annyira leszel táltos, mint a mai biznisztáltosok. A tanfolyamok nem segítenek.
Nagyon szívesen, örülök ha segíthettem.
Látom, másnak kevésbé tetszett amit írtam. :-D
(7-es)
"Nagyon szívesen, örülök ha segíthettem.
Látom, másnak kevésbé tetszett amit írtam. :-D "
Elég érdekesnek tartom én is, hogy mások miután teleszórták a kérdést értelmetlen kommentekkel még ők pontozzák le az egyetlen hasznavehető választ.
Szia Kedves Kérdező!
Még annyival kiegészíteném az elöttem szólokat, hogy Táltosnak nem csak születhet az ember, van olyan táltos akinek nincs plusz csontja vagy ilyenek, mégis teljesértékű Táltos. Elhívás útján is történhet a Táltossá válás. És itt leszögezném, mert az egyik válaszban láttam: NINCS OLYAN HOGY TÁLTOS DOB. A sámánnak van dobja, neki kell, de a Táltosnak a lelke rezeg nem a dobjának bőre.Azt viszont biztosra tudom, hogy sikeres és teljesértékű Táltos nem lehetsz, mégha mindezeknek megfelelsz is, ha nem hiszel igazán, őszintén. :) Sajnálom, látom, hogy párévet késtem, de remélem, akárkinek tudtam, valami hasznosat írni. Bár már csak magamért is megérte, szinte sértő némely ember mit írt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!