Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogyan lehetek táltos?

Hogyan lehetek táltos?

Figyelt kérdés
2012. dec. 23. 14:57
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
Elég csak megtanulni a táltosi teendőket vagy valahol vizsgát is kell tennem belőle?
2012. dec. 23. 14:57
 2/20 doboszoli válasza:
62%
Először is elmész patkoltatni, és rászoksz a zabra. D))
2012. dec. 23. 15:04
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Arra születni kell, kérem!
2012. dec. 23. 15:11
 4/20 Shai-Hulud ***** válasza:
25%
Beiratkozol az iskolába, és megtáltosodsz... :-D
2012. dec. 23. 15:12
 5/20 anonim ***** válasza:
49%

Ekkora lett a kereslet táltosokból?

Osztán mihez kezdünk a táltossal?

2012. dec. 23. 15:14
 6/20 A kérdező kommentje:

"Arra születni kell, kérem!"

Tehát csak öröklés útján lehet valaki táltos?

2012. dec. 23. 15:55
 7/20 Shai-Hulud ***** válasza:
51%

Igen, arra tényleg születni kell:

"a táltos már a magzati korban közvetlen kapcsolatban van a Jóistennel, itt kapja meg azt a „többletet”, ami születéskor fizikailag a többlet fogat vagy többlet ujjat jelent (vagy bármilyen többlet csontot). Sorsát az Isten eleve elrendelte, valamilyen célja van az életben, ez általában vagy a világ vagy a nemzet megmentése, fizikai vagy lelki értelemben. Táltos lehetett férfi vagy nő is, bárki, hiszen nem az emberek választották vagy oktatták, hanem úgy született."

[link]

2012. dec. 23. 15:59
 8/20 anonim ***** válasza:
56%

Kedves 7-es, számfeletti fog és csont-alapon én többszörös táltos vagyok. Mégis sok "mugli" jobban bánik a mágiával, mint én.

Nyihaha.

2012. dec. 23. 16:32
 9/20 anonim ***** válasza:
42%

Táltos úgy lesz valaki, ha az anyja terhesen felvette a kapcsolatot kis szürke idegenekkel, akik a fejébe chipset ültettek, minek következtében 9 és háromnegyed hónap múlva megszületett a gravitációs gyerök.Ha a gyereket seggbe rúgják és repül, akkor táltos lesz!

Ha nem illik rád a jellemzés, akkor nem leszel táltos.

2012. dec. 23. 16:34
 10/20 Shai-Hulud ***** válasza:
89%

Kedves 8-as, én csak azt írtam le, amit a hagyományos hitvilág tart a táltosokról - ráadásul azt is a wiki alapján.

De ha te mondod, én készséggel elhiszem, hogy te is táltos vagy.

Mindazonáltal te is ezekkel a számfeletti adottságokkal együtt születtél, és nem egy tanfolyamon, vagy oktatáson tettél szert a számfeletti fogakra-csontokra.

A hitvilág szerint a táltos nem lesz, hanem születik. Csak ennyi volt a mondanivalóm lényege.

(7-es voltam)

2012. dec. 23. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!