Hogyan lehetek táltos?
Ekkora lett a kereslet táltosokból?
Osztán mihez kezdünk a táltossal?
"Arra születni kell, kérem!"
Tehát csak öröklés útján lehet valaki táltos?
Igen, arra tényleg születni kell:
"a táltos már a magzati korban közvetlen kapcsolatban van a Jóistennel, itt kapja meg azt a „többletet”, ami születéskor fizikailag a többlet fogat vagy többlet ujjat jelent (vagy bármilyen többlet csontot). Sorsát az Isten eleve elrendelte, valamilyen célja van az életben, ez általában vagy a világ vagy a nemzet megmentése, fizikai vagy lelki értelemben. Táltos lehetett férfi vagy nő is, bárki, hiszen nem az emberek választották vagy oktatták, hanem úgy született."
Kedves 7-es, számfeletti fog és csont-alapon én többszörös táltos vagyok. Mégis sok "mugli" jobban bánik a mágiával, mint én.
Nyihaha.
Táltos úgy lesz valaki, ha az anyja terhesen felvette a kapcsolatot kis szürke idegenekkel, akik a fejébe chipset ültettek, minek következtében 9 és háromnegyed hónap múlva megszületett a gravitációs gyerök.Ha a gyereket seggbe rúgják és repül, akkor táltos lesz!
Ha nem illik rád a jellemzés, akkor nem leszel táltos.
Kedves 8-as, én csak azt írtam le, amit a hagyományos hitvilág tart a táltosokról - ráadásul azt is a wiki alapján.
De ha te mondod, én készséggel elhiszem, hogy te is táltos vagy.
Mindazonáltal te is ezekkel a számfeletti adottságokkal együtt születtél, és nem egy tanfolyamon, vagy oktatáson tettél szert a számfeletti fogakra-csontokra.
A hitvilág szerint a táltos nem lesz, hanem születik. Csak ennyi volt a mondanivalóm lényege.
(7-es voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!