Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Attól még, hogy az emberek...

Typsy93 kérdése:

Attól még, hogy az emberek 99%a hülyeségnek tituálja a világvégét, attól még biztos, hogy az is? :D

Figyelt kérdés
kicsit megvagyok zavarodva és talán egy kis para is rámjött ez ügyben... :D
2012. dec. 18. 16:05
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
59%

Csak a 20. századtól gyűjtött világvége jóslatok:

[link]

Ennyire hihető.

2012. dec. 18. 16:50
 12/28 anonim ***** válasza:
68%

1. Kezdjük ott, hogy ez egy azték naptár:

[link]

Nem maja naptár, aki kitalálta az egész világvége elméletet, még megkülönböztetni se tudta, és már itt megbukik, hisz higgyem el, hogy valami "okos" tudós, vagy régész ezt kitalálta, mikor még felismerni se tudja. Ráadásul ehhez kapcsolnám azt is, hogy ennek az egésznek a kitalálójának a nevét homály fedi, lehet, hogy nem titkos, nem tudom, de én még nem hallottam neveket, csak hogy így meg úgy meghalok. Tehát eddig egy névtelen ember állítja egy azték naptárról, hogy maja, és hogy meghalunk. 3-0 ide

2. Az alapvető elmélet szerint egy bolygó pályájába kerül a Föld, mégpedig az X-bolygó, "eredeti" nevén Nibiru haladna el naprendszerünkben, és az emberiség pechére pont belénk ütközik. Ezt természetesen azzal támasztották alá, hogy vannak rá utalások a (megint csak) maja feljegyzésekből, és az őshüllők kihalásáért, valamint a jégkorszakért is ez a bolygó a felelős, mert az előző esetekben nem ütközött, csak elhaladt a Föld mellett, és a gravitációs hatás okozta ezeket. Nos, erről annyit tudok mondani, hogy oké, lehet hogy igaz, miért is ne. Későbbiekben azt állították, hogy már szabad, ismétlem szabad szemmel látni lehet a bolygót, hónapokkal az esemény előtt. Persze ezek a hónapok 1-2-őt jelentenek, de már csak két hét van hátra, és még semmit nem látni, teleszkóppal sem. Ez megbukott. Később a bolygó kapcsán azt állították, hogy láthatatlan a bolygó, sőt, az Annunakik bolygója, akik ha jól tudom, az emberiséget tenyésztették ki. Hát szerintem egyetérthetünk abban, hogy a második fele elég sci-fi-re sikerült, a láthatatlan bolygó elméletet az dönti meg, hogy egy ilyen méretű bolygónál észlelnének változásokat az űrben, hisz attól, hogy láthatatlan, gravitációs vonzása még lenne, és hatással lenne a többi bolygóra is, műholdakra, kimutatható lenne. Se látható, se láthatatlan, se lakatlan, se lakott bolygó nem érkezik.

3. Voltak olyan ötletek, hogy az úgynevezett reptoid nevű faj érkezik vissza a Földre, amit eredetileg az ő szülőbolygójuk, és most visszafoglalják az emberektől. Tehát ez az elmélet az invázióval kapcsolatos, de úgy, mint a bolygónál, már észlelhető lenne, ha egy flotta érkezne a Földre.

4. A Gangman style elmélet... Ez talán a legröhejesebb, mi szerint Nostradamus megjósolta a világvégét, és azt írta le benne, hogy amikor felkel a nap, eljön a vég, mikor a ló eléri a 9 kört, vagy valahogy így van, és hogy állítólag a felkelő nap Korea, a lovak a táncban imitált lovaglás, és a kilenc kör pedig nem más, mint az 1000 000 000 elért nézőszám youtube-on. Erről azt olvastam, hogy mostanában fogja elérni, és hogy talán pont aznapra esik, de ez is csak valami megerősítetlen világvége elmélet, hisz a semmiből bukkant fel.

5. Új dimenzióba való áttérés. Nos ez egy akkora hoax, hogy az hihetetlen. Annyira ellentmondásos volt, hogy aki annak bedőlt, azzal mindent meg lehet etetni. Nem részletezném, de a lényege, hogy síkot váltunk, totális sötétség egy hétig, Nap se lesz. Nem fejtegetném, de a NASA nevében adták ki, egy noname odlalon, ráadásul olyan ellentmondásokkal, hogy aki teheti utazzon el a természetbe, pár sorral lejjebb már azt írták zárkózzunk be, deszkázzuk be az ablakokat. Olyat is írtak, hogy nincs mitől félni, következő bekezdésben már elpusztul a Föld közel 30%-a...

Végszónak annyit írnék, hogy a naptár lezár egy ciklust, új kezdődik, valamint ha jól tudom lesz egy nagy bolygóegyüttállás is, ami spirituálisan fontos az embereknek, de ez körülbelül annyira lesz fizikálisan érezhető, mintha egy sámán körültáncolna. Azért írtam így, mivel személy szerint én nem nagyon hiszek a spirituális dolgokban, de ebben a témakörben az idelátogatókat én meg nem akarom sérteni. Ahogy fentebb említve lett, a NASA mindenkit nyugtatgat, és tagadja a világvégét.

Ha netán valaki jól megérti az angolt, akkor itt van pár videó a NASA-tól:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=KHXW9..

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=RaKcP..

2012. dec. 18. 18:02
 13/28 anonim ***** válasza:
70%
Utolsó: nem két hét van, hanem kevesebb, mint 3 nap, de amúgy teljesen igazad van.
2012. dec. 18. 18:45
 14/28 anonim ***** válasza:
73%
Gondolom, korábbi irományt másolt be, az aktuális dátumhoz való igazítás meg lemaradt. Igazából nincs jelentősége, mint ahogy magának a kérdésnek se. Be kéne vezetni azt, hogy az internetre való szemetelésért pénzbüntetés adható, talán kicsit ritkulnának a hülyék az ilyen közösségi oldalakról.
2012. dec. 18. 18:57
 15/28 anonim ***** válasza:
56%
Utolsó, ebben teljesen igazad van. Adatbázispazarlás az összes ilyen kérdés.
2012. dec. 18. 19:24
 16/28 A kérdező kommentje:
na engem érdekelt annyira a dolog, hogy utánna nézzek és olvasgassak egy 45percig.. és hát.. a nap belerepül a földbe? ufók megszállnak minket és legyilkolnak? az ilyen ügyefogyott baromságokkal mondhatták volna azt is, hogy ha tapsolunk eggyet az egész szekrényünk tele lesz pénzel :D nem tudok más hasonlatot mondani.. de inkor már levágja mindenki, hogy egyszerűen nevetek azon, hogy milyen baromság :D
2012. dec. 18. 23:42
 17/28 anonim ***** válasza:
45%
Nem tudom írtátok-e de a részecskegyorsítótól jobban kéne parázni. Mint a spagettit füüüty a Földnek :D
2012. dec. 19. 14:15
 18/28 anonim ***** válasza:
54%
Miért kéne parázni a részecskegyorsítóktól? Azért mert néha néhány protont vagy atommagot kergetnek körbe-körbe 100 méterrel a föld színe alatt? Veszélytelenebb, mint hároméves gyerek kezébe kalapácsot adni.
2012. dec. 19. 15:56
 19/28 anonim ***** válasza:

Én nem mondom hogy parázz. Olvass utána. Csak azt nem értem miért kell újra big bang-ezni. Node majd jó fegyver lesz belőle egyszer gondolom. Persze veszélytelen, mint anno az atom, irányított körülmények bla bla, aztán egyfolytában hibák. Leállítás, visszakapcsolás, meg a jelentéktelen kis apró fekete lyukak. Én csak azt nem szeretem, hogy okosok úgy veszélyeztetik az életünket akár ezzel akár mással hogy nem is tudunk róla. Miért kell mini ősrobbanás, hogy valami megalomániás tudós (vagy a bánat tudja ki) Istent tudjon játszani? Már bocs de bctunk már rá ilyenre, és előbb utóbb megint ilyesmi lesz. Hát igen, mert tényleg az ismeretlen következményű őrült anyagsűrítéshez csak egy játszó kisgyereket lehet hasonlítani. Költői...

Amúgy meg ne foss kedves kérdező, nem rajtad múlik, semmit sem tudsz tenni (még ha lenne is)

2012. dec. 19. 18:54
 20/28 anonim válasza:
5., 6. : XDDDDDDDDD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2012. dec. 20. 01:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!