Lehet mégis aggódni kéne?
Jajj ne hari de nagyon unalmas màr.....
Teljesen mindegy, mert NEM TUDSZ SEMMIT tenni ellene.Kàr agyalni rajta.!!! Foglalkozz az élettel.Ne a halàllal.,az ugy is eljõn egyszer és nen tudsz ellene tenni semmit se 4 nappal mulva se 40 év mulva....!!!
Senki sem akar meghalni ill.az ép elméjüek biztos nem...
De a lényeg, hogy ha aggaszt a dec 21. (vég.)
.ez nem az a dolog amit a kezedben tudsz tartani ill.tenni elleni.,szóval kàr agyalni rajta....
szia!
Én hiszek benne,csak van sok megcáfolni való..
pl: azt írták ne menj ki az utcára,mert veszélyes,utána meg azt hogy ha kimész ne menj messzire!..
akkor a másik: Isten NEM MONDJA MEG hogy mikor jön el megtisztítani a földet..
http://www.youtube.com/watch?v=IkrqN4_wtKw
hallgasd meg! érdekes.
a lényeg hogy hiszek benne,csak vannak ellen érvek is..
mindenesetre mi bevásároltunk tartós élelmiszerből,gyertyából ilyesmiből..
Én nem hiszek a majáknak. Miért? Mert ha annyira fejlettek voltak, akkor miért irtották ki saját népüket, azzal, hogy az ivóvíz tárolójukba dobálták halottaikat.
Másik, hogy azt sem tudjuk, hogyan értik a véget. A világvégét? Ciklusvégét? Vagy hogy a napunk vándorlásának vége, visszatér a kezdeti indulóra?
Én Istenben bízom, senki és semmi másban.
Egyébként a maják ma élő leszármazottjai sem hisznek benne, sámánjuk már készül a következő ciklusra, ami 22-én jön el.
A majáknál egy 400éves ciklus ér véget 2012.12.21-én,hogy másnap egy újabb ciklus induljon,ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!