Van okom aggodni egy 3 honapos kutya rosszalkodasaiert? Tanitgatom, roszolok de megis aggodom. Milyenek a 3 honapos kutyak? Ti hogy tapasztoltatok?
Változó szerintem. Az emberek sem egyformák. Nekem az egyik kutyám 3-4 hónapos koráig megtanulta az ülj, fekszik, láb mellett jön parancsszókat, és már a behívás is ment ha nem volt épp nagy játékban. Játék közben is figyelni rám csak később tanulta meg. Viszont megrágta az összes távirányítónkat, papucs, a laptopomból kiszedegette a billentyűk felét, egy vadonatúj méregdrága cipőmet és egy telefont is, meg persze mindent amit ért.
Egy másik kutyámmal még azt sem tudtam megértetni 3 tól 4 hónapos koráig, hogy rossz ha bent vécézik, a kedvenc wc-je a műbőr kanapénk volt, ki is kellett dobni :S. Se ülj, se állj, se semmi nem ment bele az agyába. Későn érő típus volt, de ő nagyon domináns alkat volt már így párhetes korában is.
Amstaff mindkettő, az első lány, a második fiú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!