Kutya nevelésével kapcsolatos tv sorozatok, tudnátok segíteni melyik csatornán vannak és mikor?
Az egyiket tudom, hogy a nat.geographic-on van a Csodálatos kutyadoki...
De van egy másik, aminek vmi olyasmi a címe, hogy Én és a kutyám, 16 h körül megy, de melyik csatornán? És van még ezeken kívül valami? Vagy esetleg a netről nézhető bármelyik? Köszi!
Csodálatos kutyadoki minden hétköznap du. 4-kor és pénteken este 11-kor is National Geographic
.
Póráz két végén a spektrumon megy délelőttönként 8-9körül, TV2 (?) ment az Egyik kutya másik nem, ezt meg lehet neten is nézni. És van ugye a Csodálatos kutyadoki délutánonként a nat. geo.n. Youtube-on amúgy vannak fent mindkettőből részek magyarul.
Azt nem mondanám, hogy hülyeség, ha néha megy a Tv (elég ritkán nézzük) akkor szórakozásként meg-megnézek 1-2részt, ha másra nem is de nekem arra jó hogy kikapcsol agyilag.
A csodálatos kutyadoki : National Geographic du:4-től
Mindent megtanulhatsz belőle .
Van valamelyik csatornán egy csaj , nos amíg nem hallottam Cesar Millan-ről csak őt néztem.
Mondhatom kb 1 évig néztem hébe hóba , de semmi nem ragadt meg bennem , nem hogy a kutyámban.
Amióta a csodálatos kutyadokit nézem , 100 % fordulat.
Abból mindent meg lehet tanulni.
Legalább is ami problémákkal küzködtünk , arra a megoldást megtaláltam és igen is , ha megfelelően , határozottan és következetesen tálaljuk kutyánknak , nagyon rövid idő alatt javulást látunk.
Nekem a kutyám maga a tökély lett, ( bár előtte sem volt kezelhetetlen , csak egy szétszort ) nekem meg nagyobb önbizalmat adott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!